Fenix Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 (Редактирано) Абе правят ли се такива китари?!?!? Аз такава мога да направя ама ан PhotoShop Е пък явно се правят... Това е китара на Джаксън, направена специално за NAMM-a Редактирано Февруари 6, 2005 от Fenix Цитирай
Bay Van Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Ето ви още малко 10 струнни китари Цитирай
Burton Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 (Редактирано) Ето нещо по-голямо, пак с повечко струни Редактирано Февруари 6, 2005 от Burton Цитирай
Delyan Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Това сигурно е личната китара на ония от преизподнята зае*и! Ба*и зловещата! Цитирай
AXE Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Яка е На някоя фирма ли е, или на нечия фантазия Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Ето нещо по-голямо, пак с повечко струни Такава и на две да я строшиш -няма проблеми Цитирай
Bay Van Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 (Редактирано) Тези китари ги прави Neal Moser това е човекът който преди 25 години създаде създаде "Rich Bich" . След като напуска B.C. Rich през 1985 година той започва да прави негови модели. Това са само малка част от уникалните китари които прави само по поръчка. Имам още доста снимки и скоро ще ги пусна. Редактирано Февруари 6, 2005 от Bay Van Цитирай
AXE Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Ще съм много признателен. Много се кефя на такива работи. Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 Тоя тип е болен :twisted: :twisted: :twisted: Цитирай
AXE Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Чувствам как резултатите от неговата болест биха се чувствали прекрасно в моите ръце :twisted: :guitar: Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 Изгленждат обаче адски... хм, масивни. Колко ли тежат? Дали са по-тежки от ообикновените? Цитирай
Dushmanina Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 (Редактирано) Ами, ако въпросната китара се настройва обичайно, значи сме свидетели на уникална комбинация между ел. китара и ...ел. тамбура. А иначе ето един от инструментите на Пат Матини: Точно тук! Редактирано Февруари 6, 2005 от Dushmanina Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 Ами, ако въпросната китара се настройва обичайно, значи сме свидетели на уникална комбинация между ел. китара и ...ел. тамбура. А иначе ето един от инструментите на Пат Матини: Точно тук! Ааааааааааааааа Това е... това е... УЖАСНО. Кой може да създаде такова.... .... нещо?!??!?!?!? :D Досега не бях виждал 42 струнна китара. Колко ли време се настройва? Цитирай
Recommended Posts