ive0808 Публикувано Юни 22, 2014 Публикувано Юни 22, 2014 Аз се казвам Ивелина а на кратко Иве. Занимавам се със пеене от 2клас до 3клас. И след това пак почнах да се занимавам с музика на 14г. 1 Цитирай
savov Отговорено Юни 25, 2014 Отговорено Юни 25, 2014 Добре дошла! Сега... пееш ли още? Поздрави! Цитирай
ive0808 Отговорено Юни 27, 2014 Автор Отговорено Юни 27, 2014 Добре дошла! Сега... пееш ли още? Поздрави! Да пея още но мисля че може да се откажа.Мерси поздрави и на теб!!! Цитирай
savov Отговорено Юли 5, 2014 Отговорено Юли 5, 2014 И защо ти е да се отказваш? Изчезва желанието? Цитирай
ive0808 Отговорено Юли 6, 2014 Автор Отговорено Юли 6, 2014 И защо ти е да се отказваш? Изчезва желанието? Ам виждаме, че г-жата ми по пеене /народно/ не ми казва нищо в часните уроци и затова мисля да се отказвам от начало ми каза що не съм дошла по-рано /за какво обаче се чудя да ми взима парите ли? Защото питах леля ми и тя ми каза че при нея било почти същото без да обяснява нищо за дишането и т.н./ Може да не иска да пее гьобек и радка пиратка (националната ни музика,за страна ,управлявана от резани пишки и цигани) - няма развитие за друга музика,по добре е ориентация къмто сервитьорка Не пея цигански, кючеци и т.н. никога и няма да започна Цитирай
ive0808 Отговорено Юли 6, 2014 Автор Отговорено Юли 6, 2014 Може да не иска да пее гьобек и радка пиратка (националната ни музика,за страна ,управлявана от резани пишки и цигани) - няма развитие за друга музика,по добре е ориентация къмто сервитьорка А и няма да се ориентирам към сервитьорка. А се ориентирам към компютърен специалист или нещо свързано с анг. език Цитирай
Recommended Posts