ba6 maistora Публикувано Февруари 6, 2005 Публикувано Февруари 6, 2005 1)nickname: ba6 maistora 2)Възраст: 24 3)Образование: висше 4)Вашият инструмент/и: китара , IBANEZ RG 1527 5)Предпочитан музикален стил: ами не мога да определя точно какъв стил харесвам, но харесвам определено OZZY и Dream Theater 6)Вашият вдъхновител: Определено Satriani и Zakk Wylde 7)Досегашни (не)реализирани проекти: ами нямам много изяви, те са свързани повече с пеене, макар да не мисля че съм добър вокал 8)Странични интереси: Компютърни игри - луд съм по Champ. manager 9)В кратце(или с две думи за вас самите): aми аз съм шемет и определено не разбирам много от хардуера на китарата или от правене на записи примерно, единствено свиря, и за това се радвам че тук има хора които могат да ми помогнат. Свирил съм на класическа китара дълго време. Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 'А добре дошъл и добре намерил!!! :read: На следващата среща - да си с нас!!! :read: Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 за компютърни игри съм луд и азтрябва да направим една игра.аз съм фен на diablo II LOD 1.10.ако я играеш казвай да правим мрежата и да се зарибяваме . P.S.ако можеше да се свири по същият начин щеше да е много гот.online репетиция.трябва да се помисли Цитирай
ba6 maistora Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 здр. каква следваща среща? ина4е не играя Diablo, sorry Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 @topsun,ние си правим такива неща по Skype с някои хора - не е никак лошо,нещо като предрепетиция се получава,за да може като се видим на живо да е по-легнал материалът Майсторе... А на Disciples II случайно да се кефиш? Цитирай
ba6 maistora Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 ами не съм играл на тая игра ти на нея ли се кефиш Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Ами И на нея.Много е елфска...И музиката е ммммммммммммм...НЯМА ТАКАВА ПРОСТО!!! Цитирай
ba6 maistora Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 защо е елфска има много елфи ли :killyou: Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Има. И има едни пиченца там(мадамите на елфите са...ма'ни,ма'ни).Всичко си има и не-мъртви,и легиони на прокълнатите,и орки,и империя(хората) и всичко 'що ти душа сака.Но музиката,ех музиката... :inlove: Цитирай
metalhammer Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 А не играете ли добрия стар Heroes III ? Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 А не играете ли добрия стар Heroes III ? Сек'ви ги играем И Diablo (1.10 :inlove:) и Heroes-a и Disciples II и дори на Magic The Gathering ... само да свирех повечко..... Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 ами време е да се намерим и заедно да разцепваме гадинитена диабло,а относно хироус,играя,но четворката Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 Абе и аз бях фен на Heroes,ама като видях Disciples II и (извинявайте за израза)се подмокрих!!!И зарязах въпросните Heroes III и IV Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 7, 2005 Отговорено Февруари 7, 2005 ами освен да се направим в head off !познай с какъв nick съм Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 Макар със закъснение, @Ba6 maistora добре дошъл между нас и дано се кефиш! :guitar: Не ща да се изцепя много но..(почти)всички НФСта и Халф лайф 2..и определено Пейнкилър..атмосфера, зли гадове..Снежанке,е те тва е музката!!!И в НФС2СЕ - баси пауъра!!! (е не е пауър по-скоро хеви с етно и електроника..мамата си трака)..знаеш какви чички :green: Цитирай
Recommended Posts