niki123bg Публикувано Февруари 5, 2005 Публикувано Февруари 5, 2005 Днес най-после успях да чуя моя Стагг да вади звук, който да ми пълни душата Взех си едно адаптерче на Dimarzio - Split P и едни струни на DAddario - ProSteels. И стана чудо Баса направо стана неузнаваем. Ужасно ме кефи Да не изоставаме от китарджийският форум, ето и една снимчица на животното преди да го сложим там където му е мястото Сега си мисля, че въобще не ме вълнуват разни маркови бас китари, тая почва да ме кефи страшно много Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 много честито и със здраве и хъс да си го ползваш!!! и да черпиш някой път!!! пс.и да постнеш записи естествено.. :guitar: ппс.бе то щом си е твоя,пука ти за другите басове - приказката с гаргата и славея я знаеш.. Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 5, 2005 Автор Отговорено Февруари 5, 2005 много честито и със здраве и хъс да си го ползваш!!! и да черпиш някой път!!! пс.и да постнеш записи естествено.. :guitar: ппс.бе то щом си е твоя,пука ти за другите басове - приказката с гаргата и славея я знаеш.. Мерси Ще почерпя при първа възможност Голям кеф тва чудо и струните са хем с нисък басов звук, хем са едни такива звънливи, абе ще се разтопя от щастие Сега трябва да се свири, някой ден може да запиша нещо Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 ми ние няма да избягаме..4акаме да постваш.. офф(Sorry):ех..а аз залибих един предусилвател..ама нъцки на първо време.. Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 5, 2005 Автор Отговорено Февруари 5, 2005 (Редактирано) Аз го мъча баса с едно предусилвателче на Берингер - Tube Ultragain MIC200. Има ламба вътре Много приятно оцветява звука. Иначе има малко шумове, ама да не изпадаме в такива подробности В същност с новото адаптерче шумовете почти изчезнаха Редактирано Февруари 5, 2005 от niki123bg Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Предполагам 4е дори и напълно трябва да изчезнат,заради това че адаптера е сплит.Обясняваха ми нещо за магнитините полета на адаптера - при такъв като този (зле съм с жичкаджийството) маг полетата съвпадали (или нещо от сорта)и изключвали бръма.Дори и при по-кофти адаптерите.Аз съм с нормални сингъли - трябват ми малко промени за да махна лекия бръм дет се чува.. Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Честито , сега остава да чуем как звучи .... Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 предполагам покъртително добре Цитирай
assoass Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Честито, Ники! Ся остава да смениш и бриджа и вече..... Бтв тоя адаптер от де го взе-мисля, че имаше такъф в Райзинг форсе за 190 лв Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 Ами аз си мислех, че ще има тотално различен звук - не. Просто има повече sustain и някак си е по-богат звука - от към средни и от към ниски. Тоя адаптер е 180 лв, като знаем наличностите във xxxx - най-вероятно последна (единствена) бройка Кефи ме факта, че е модел от 1979 година Малко се разочаровах от това, че струните допринесоха повече за новият звук (първо смених адаптера и пробвах със оригиналните струни и после сложих и новите струни), но ми се струва че и адаптерът е важен. Assoass - тея струни са май точно като за тебе - ProSteels - Super Bright. Мисля, че комбинацията от добър пресижън адаптер (по-мазен звук) и звънтящи струни е много яка Ще запиша тези дни нещо, ама в момента имам контузия от китарата на rust. С по-дебели струни е от моята и при едно повдигане май си преебах възглавничката на безименният пръст - нормално не ме боли, но като натисна под определен ъгъл е невероятна болка, все едно че ти забиват нещо в пръста Цитирай
assoass Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Assoass - тея струни са май точно като за тебе - ProSteels - Super Bright. Ем, да земем да направим една размяна, а? Мога да ти дам Encore от преди 2-3 години. Вадят доста "ретро" звук п.с. 100% ще ти подхождат на адаптера от 79та :green: Наздраве още веднъж за придобивката и се радвам, че толкоз скоро след като говорихме си зе тоя дзвер Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 Assoass - тея струни са май точно като за тебе - ProSteels - Super Bright. Ем, да земем да направим една размяна, а? Мога да ти дам Encore от преди 2-3 години. Вадят доста "ретро" звук п.с. 100% ще ти подхождат на адаптера от 79та :green: Наздраве още веднъж за придобивката и се радвам, че толкоз скоро след като говорихме си зе тоя дзвер Аз викам някой ден през идващата петилетка да пробваме двата баса на живо И после Цитирай
assoass Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Става Ама за слушателите- билетчета Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 Мдам По 6 стотинки билетчето Ако свирят на клавишни, ще ги черпим някоя бира Цитирай
Recommended Posts