Sebastian Публикувано Октомври 18, 2006 Публикувано Октомври 18, 2006 Ето такива капаци ми е интересно на някой дали са му попадали и какви са, що са... Цитирай
NeonGod Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 црвръц кво е тва бе маина.аз лично такива не сам виждал камоли марка.тва може да е сичко. ама продавали се някаде.ако се продава изкаи им инфо за тези фусове :exclaim: Цитирай
PRIMO Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 Барабаниста на Dimmu Borgir е с такива. Цитирай
NeonGod Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 еееееееееееееее кажи поне марката им като знаеш кои свири със такива. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 Яко приличат на Trowa...ама ебати странния lathing...като на яките чинели Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 ми квото каза коко, особено съдейки по кубето на горния фускапак са си баш трова , ако звучат като трова значи със сигурност са :green: демек , баце, тенеке най - вероятно де Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 Доста (о)Трови съм виждал ама с такъв цвят :think: Още една загатка,ка с флет райда на някакъв преди време Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 ми то оня май се разянси че е некъв стар аведис ма за тез капаци си остава засега открит въпроса Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 ааааа,не беше ли некакъв Paiste :think: Цитирай
Sebastian Отговорено Октомври 18, 2006 Автор Отговорено Октомври 18, 2006 Мерси за мненията, очаквам още . Иначе са ми наблизо, смятам да отида да ги видя, пък ако има надпис Trowa ще се забележи Цитирай
Spaz Отговорено Октомври 19, 2006 Отговорено Октомври 19, 2006 Иначе заглавието на темата е култово "Фус капаци виждали ли сте?" не, никога, никой. Цитирай
imperor Отговорено Октомври 21, 2006 Отговорено Октомври 21, 2006 Това ми мяза на ръчна изработка... Не ще да са "отрова". По-скоро ще е комшийска направа, нейде около Босфора... Ама снимките са с доста изчекнат цвят... Цитирай
DarK_MooN Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 Това ми мяза на ръчна изработка... Не ще да са "отрова". По-скоро ще е комшийска направа, нейде около Босфора... Ама снимките са с доста изчекнат цвят... според мен са самоделка Цитирай
Sebastian Отговорено Октомври 23, 2006 Автор Отговорено Октомври 23, 2006 Ами да, гаражно производсво се оказаха . Иначе вадят що годе звук, на мен ми вършат работа, но не са претенциозни уши . Сега и ако някой ми предложи някой друг чинел- амати, отрова, самоделка! Цитирай
Recommended Posts