DeathZone Отговорено Февруари 10, 2005 Автор Отговорено Февруари 10, 2005 Уау яко .... як звук ... интересни идеи .... доста отваря .... много ми се иска да удариш и някоя мелодийка , тъй като чак сега разбирам че съм ти пратил варианта без моите сола ... и недоумявам защо, сори за което, но пък си мисля че е идеално да изпраскаш няколко солца, умирам за соло на бас ... ще стане убийствено.Струва ми се че на моменти губиш пулсацията на ритъма но се разбира идеятата ти за парчето.Може би ще е още по интересно ако го изсвириш с още по остър суинг цялото.И много ви благодаря за помоща ... датата ми е много бавна.Евала а какъв е баса и как си го записвал че добре приплясква Цитирай
assoass Отговорено Февруари 10, 2005 Отговорено Февруари 10, 2005 Мерси за конструктивната критика!Ще се опитам и още по-хубаво да стане!надявам се! А относно баса-скуаер с 2 emg35dc и затуй си припляква.10х Разбойник! Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 10, 2005 Автор Отговорено Февруари 10, 2005 (Редактирано) моля те поне една минутка ама прасни едно солце така да ми се напълни сърцетооо ... ей много обичам соло на басс ... аре пък като се видиме ще черпя бира и още веднъж извинявам се че съм ти пратил трака без основната китара ..... ама прото не съм се усетил ,приятелю ...... надявам се не се сърдиш за което Редактирано Февруари 10, 2005 от DeathZone Цитирай
Recommended Posts