stanislav_vaniov Публикувано Октомври 16, 2006 Публикувано Октомври 16, 2006 Здравейте!!! Влезте в abv.bg : user : the_fallen_angels password : fallen Там в чекмеджето можете да намерите едни 3 авторски парчета : Child in the Rain ; Queen of the Night ; Stephen King Ние не сме с Майк Портной за барабанист, не сме със най-добрите бг китаристи , както са повечето тук . . . И аз не съм "шестоктавен" вокал . . . Някой такова нещо беше написал , да ! Не се шегувам!!! Та, чуйте . . . Очакваме вашите мнения!!! Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 Поздравления! Доволен ме направихте и ви ставам фен, а ако кажете кога и къде имате концерт, ще се превърна и във ваш поддръжник Цитирай
stanislav_vaniov Отговорено Октомври 16, 2006 Автор Отговорено Октомври 16, 2006 Радвам се, че ви е харесало Ако ви интересува, дайте се свържете с нас на същия мейл и ще ви пратим други работи. Цитирай
YAVOR_GUITAR Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 АЗ САМ ОТ ТАЗИ ГРУПА.РАДВАМ СЕ ЗА ОЦЕНКАТА Цитирай
stanislav_vaniov Отговорено Октомври 16, 2006 Автор Отговорено Октомври 16, 2006 иначе : hevmet.hit.bg за повече инфо Цитирай
maringtr Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 Има потенциал групата, не знам дали нарочно търсите такова звучене, но малко ми мяза на Judas Priest не места... Това го казвам в добър смисъл Цитирай
stanislav_vaniov Отговорено Октомври 18, 2006 Автор Отговорено Октомври 18, 2006 Възможно е , по принцип не търсим точно priest звъчене, но . . . Наистина е възможно да се срещне нещо такова. По принцип имаме 13 парчета засега и всяко се различава от предишното, като имат и нещо общо, разбира се . . . От един и същи състав са правени Цитирай
YAVOR_GUITAR Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 Моля пишете си мнението като чуете песните. Цитирай
Fenix Отговорено Ноември 7, 2006 Отговорено Ноември 7, 2006 Ми момчета мене много ме кефи. Свиренето е на много добро ниво, вокалите особено на моменти звучат супер яко!! Евала пичове. Само малко китарите, мисля че трябва да изпъкват повече. И наистина Queen of the Night мнооого наподобява Джудас. Продължавайте пичове! П.с. изяви, нещо? Цитирай
emko_mcbrain Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 благодаря за коментарите радвам се че ви харесва.За концерт за момента немога да кажа нищо първо трябва да се саберем всички във сф а след като стане това ще работим здраво по вапроса Хеви Метал пичове Цитирай
stanislav_vaniov Отговорено Февруари 8, 2007 Автор Отговорено Февруари 8, 2007 FALLEN ANGELS ще свирят на 19 , 20 , 21 пред НДК на ледената пързалка ! Не сами , ще има и други банди ! Очаквайте както авторските парчета , така и доста кавъри на Queen , Black Sabbath , Purple , Saxon, Judas , DIO и други . Да не забравим и Annihilator !!! Цитирай
maringtr Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 Евала за ентусиазма момчета! Отново ви пожелавам успех! Цитирай
stanislav_vaniov Отговорено Февруари 11, 2007 Автор Отговорено Февруари 11, 2007 Евала за ентусиазма момчета! Отново ви пожелавам успех! Земи и ела да ни подкрепиш както си му е начина Цитирай
Recommended Posts