wolfgang Публикувано Февруари 4, 2005 Публикувано Февруари 4, 2005 Колко от вас се занимават с това? Аз до момента предимно бърникам из заводската ми апаратура, защото не ми остава врезе да се захвана сериозно с проектите, които ми се въртят из главата. Да обсъдим и възможностите за снябдяване с части. Цитирай
pesh Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 Аз имам разни идеи в главата си . Имам доста предусилвателни лампи и ел84 но трансформаторите (захранващия и изходния) са ми проблем . Цитирай
bobalan Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 Аз сглобих с един приятел крайното стъпало на JCM900 с ел34 и определено стана готино. Обаче имахме трансформаторите. А лампите са старички в момента, ще ги сменявам скоро Цитирай
metalhammer Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 Аз си сглобих миналата година от стари 4асти един Marshall с ЕЛ 84 Цитирай
pesh Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 Аз си сглобих миналата година от стари 4асти един Marshall с ЕЛ 84 Трансформатори откъде намери? Цитирай
metalhammer Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 трафовете ги свалих от едно радио което не си знае годините Цитирай
Recommended Posts