ultramega Отговорено Октомври 14, 2006 Автор Отговорено Октомври 14, 2006 как можах да забравя http://www.esnips.com/doc/c354dd16-0d19-4d...5a7ed/plane.mp3 Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 14, 2006 Отговорено Октомври 14, 2006 Тъкмо щях да те питам къде да го харесаме Готино е, харесва ми Много куул. Много ми харесва как звучи пианото. Само намали малко тоя снеър или каквото се води, че е прекалено силен, и ще заспи работата Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 14, 2006 Автор Отговорено Октомври 14, 2006 Тъкмо щях да те питам къде да го харесаме Готино е, харесва ми Много куул. Много ми харесва как звучи пианото. Само намали малко тоя снеър или каквото се води, че е прекалено силен, и ще заспи работата благодаря ти. ще послушам съвета Цитирай
fragile Отговорено Октомври 15, 2006 Отговорено Октомври 15, 2006 (Редактирано) много приятно браво... гласовете семпли ли са? предполагам и барабаните са семпли... а пианчцето е трепач еваларка... само остави един момент в който да няма пиано примерно само барабани и гласове /може гласовете да ги миксираш един върху друг така че да стане като миш маш в един момент/ успех Редактирано Октомври 15, 2006 от fragile Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 22, 2006 Автор Отговорено Октомври 22, 2006 много приятно браво... гласовете семпли ли са? предполагам и барабаните са семпли... а пианчцето е трепач еваларка... само остави един момент в който да няма пиано примерно само барабани и гласове /може гласовете да ги миксираш един върху друг така че да стане като миш маш в един момент/ успех гласове, барабани , пиано всичко са само семпли Цитирай
hypermusic Отговорено Октомври 24, 2006 Отговорено Октомври 24, 2006 Мн. relax. Обаче, верно соло-барабанчето избива малко. Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 24, 2006 Автор Отговорено Октомври 24, 2006 Мн. relax. Обаче, верно соло-барабанчето избива малко. 10х. ще го понамаля барабанчето Цитирай
Recommended Posts