Jordanov1993 Публикувано Април 13, 2014 Публикувано Април 13, 2014 Здравейте! Търси се текстописец . Идеята е следната. Имам надхвърлени редове, но определено имам нужда от тексто-писец. Имах връзка с момиче, която приключи и въпреки, че мина време и нещата стихнаха, нещо в мен гори. Имам нужда да изразя топлите си чувства. Готов съм да заплатя за услугата. Мелодия още нямам. готов съм да заплатя и за нея Цитирай
hand_of_doom Отговорено Април 14, 2014 Отговорено Април 14, 2014 Щях да кажа пиши ми на лично, ама новите членове на форума нямат достъп до лични съобщения. Нищо де, ако проявяваш интерес, драсни 2 реда на мейла: joke_killer@abv.bg Цитирай
Valentine Hex Отговорено Април 22, 2014 Отговорено Април 22, 2014 Ако си от София мога да ударя едно рамо- намери ме във фейсбук: Valentine Hellvede Hex. Безплатно, щом е за девойка Цитирай
shilton Отговорено Март 28, 2015 Отговорено Март 28, 2015 Щях да кажа пиши ми на лично, ама новите членове на форума нямат достъп до лични съобщения. Нищо де, ако проявяваш интерес, драсни 2 реда на мейла: joke_killer@abv.bg Изпратих и-мейл със запитване. Цитирай
hand_of_doom Отговорено Март 29, 2015 Отговорено Март 29, 2015 (Редактирано) Отговорил съм ти. Пусни направо някакви координати за връзка - facebook, skype... Редактирано Март 29, 2015 от hand_of_doom Цитирай
tekst_po_poruchka Отговорено Май 28, 2015 Отговорено Май 28, 2015 Здравейте, Jordanov1993,С удоволствие бих Ви демонстрирал моите възможности за създаване на текстове. Искате ли да ги изпробвате?Характерни особености на моите текстове са мелодичност, ритъм и рима (задължителни елементи). Най-добре - по готова мелодия. Имам слабост (и доста примери) към текстовете за любов.Така че, пишете ми. Например - усещате ли мелодията на много известна песен в долните редове и коя? А имам и още редове и цели текстове...Някъде в нощтати не си сама.Мисля за това. С мен е любовта.Ти не си сама.Някъде си с друг.Аз обичам тук.Moже би сега чувстваш се жена...Ти не си сама.... Цитирай
KostadinKoko Отговорено Август 8, 2015 Отговорено Август 8, 2015 Щом любовта е заподозряна Ви очаквам. Фейсбук: Костадин Петков - Коко Поща: artlimoniqgodi@gmail.com Цитирай
Recommended Posts