elizaaa Публикувано Февруари 3, 2005 Публикувано Февруари 3, 2005 1)nickname:elizaaa 2)Възраст:21 3)Образование:средностатистическо 4)Вашият инструмент/и:гласни струни 5)Предпочитан музикален стил:рок във различните му разновидности 6)Вашият вдъхновител:Мейнърд Джеймс Кийнън,Анук,Трейси Чапман,Сандра Назик,майка ми,Машина Времени 7)Досегашни (не)реализирани проекти:Лилит 8)Странични интереси:книги,кино,кино,книги,Нинко Евгениев Кирилов 9)В кратце(или с две думи за вас самите):талантлива и пилешка Цитирай
bulby Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Еееее най-накрая и един вокалист да се представи А пък даже в случая е вокалистКА, което е още по-добре Дано ти хареса във форума, понякога тук се спори за безмислици, но пък иначе всички сме добри люде Цитирай
assoass Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Мараба!Добре дошла... :hello: И ся да видиш мъжът къф мръсник е... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Аз - мръсник?! Лелеееееееее, само това оставаше! Напротив - къпя се много често, а в много случаи заедно със самата Елиза Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 добре дошла и от мен!дано все повече женски създания се появяват в нашия форум. Цитирай
Joys Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Аз - мръсник?! Лелеееееееее, само това оставаше! Напротив - къпя се много често, а в много случаи заедно със самата Елиза Темата мина за след 1 часа. Обед е още другари и другарки. Малките деца още са будни. Цитирай
pacman Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Ха добре дошла и от мен! Иначе обещавам повече да не ям пилешко Цитирай
assoass Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Ха добре дошла и от мен!Иначе обещавам повече да не ям пилешко То ти нали и без тфа си ядеш човечета в лабиринти.... Цитирай
pacman Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 (Редактирано) Ха добре дошла и от мен!Иначе обещавам повече да не ям пилешко То ти нали и без тфа си ядеш човечета в лабиринти.... Еее чак пък човечета! Ти ме изкара някъв свиреп канибал Редактирано Февруари 3, 2005 от pacman Цитирай
Jareth Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Еее чак пък човечета! Ти ме изкара някъв свиреп канибал rolleyes.gif Като гледам на какви инструменти свириш няма да се учудя ако е вярно :twisted: Цитирай
fifcho Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 А добре си ни дошла у наща скромна и сплотена компаниика.Мноо ама мнооооооого се радвам, че се повече гаджории се сковранисаа тука. Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Здравей и от мене!!!Добре дошла и добре намерила!!! Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Фюр Елиза мит айне гросе бонсоар :violin: Цитирай
Recommended Posts