eL_NinYo Публикувано Март 31, 2014 Публикувано Март 31, 2014 Записахме с телефона една песен в обедната почивка http://www.youtube.com/watch?v=irb24uV1DDs&feature=share&list=UUfRzVbsxB06a0CnI-kMGbGA 6 Цитирай
spd7693 Отговорено Март 31, 2014 Отговорено Март 31, 2014 Виждал съм те да пееш на живи изпълнения, между другото. Добре се справяш. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Април 1, 2014 Отговорено Април 1, 2014 Супер. Барабанист пее по-добре от една камара професионални певци. Много интересна бленда ман а това мултифункционално барабанче какво е? Цитирай
eL_NinYo Отговорено Април 1, 2014 Автор Отговорено Април 1, 2014 Радвам се, че ви харесва Ето я и малката джаджа : Цитирай
PlamenM Отговорено Април 1, 2014 Отговорено Април 1, 2014 Много приятен джем и хубаво пеене. Пеещи барабанисти - ето , Фил Колинс. Ама на мене що ми трябваше да гледам това клипче...сега един Korg Wavedrum седи на коленете ми...голяма мания е, не само за барабанисти 1 Цитирай
Dan Отговорено Април 5, 2014 Отговорено Април 5, 2014 Къде е снимано видеото? В музикален магазин? Цитирай
Recommended Posts