MAUGLY Публикувано Февруари 2, 2005 Публикувано Февруари 2, 2005 Имам мавко видео уроци за барабани, малко аудио уроци за пеене(не съм ги преслушвал) и малко Риъл букс. Ше ли се заинтересова некой. Ако де шъ ги метна в Дата :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
AXE Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 Е няма смисъл от реторични въпроси Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 2, 2005 Автор Отговорено Февруари 2, 2005 Е няма смисъл от реторични въпроси Правя допитване штото нещата са доста а мястото ва дата е ограничено Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 На мен ми е интересно да видя някакъв урок по пеене Дай някакъв списък и колко са големи? Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 давай,давай!трябва да има информация.колкото повече,толкова повече Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 давай,давай!трябва да има информация.колкото повече,толкова повече Както е казал Мечо Пух - Какво по-добро от едно гърненце с мед .... Две гърненца с мед, разбира се Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 точно за това говоря надявам се да ги има скоро за общото ползване.като се замисля и аз имам няколко бука може и аз да кача нещо интересно Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 2, 2005 Автор Отговорено Февруари 2, 2005 давай,давай!трябва да има информация.колкото повече,толкова повече Както е казал Мечо Пух - Какво по-добро от едно гърненце с мед .... Две гърненца с мед, разбира се Пеенето вече е качено. Не съм слушал почти нищо от него, чуйте и преценете! За джаза има и ноти ама няма как да ги сканирам. То е по школа На Кърби Шоу. Другите са сваляни с месеци от къде ли не Айде слушайте !! Дано ви помотнат!!! пеене Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 пи4 ама аре даи жидео уроците за барабани плс Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 3, 2005 Автор Отговорено Февруари 3, 2005 пи4 ама аре даи жидео уроците за барабани плс Имам на Стив Гад ако те интересува Цитирай
KING4o_kardana Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 пи4 ама аре даи жидео уроците за барабани плс Имам на Стив Гад ако те интересува нема зна4ение метаи кжо има6 4е искам да се у4а Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 Интересно хааах почвам да пея перфектновече Цитирай
MAUGLY Отговорено Февруари 11, 2005 Автор Отговорено Февруари 11, 2005 Интересно хааах почвам да пея перфектновече Дано ти помогне !!! Споделяй как се развиват нещата Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 и аз се зарибих!уроците са много полезни дори и да не си певец!благодаря отново Цитирай
Recommended Posts