peshoy2k Публикувано Октомври 10, 2006 Публикувано Октомври 10, 2006 семплите са в Уейв и МП3. Записите са направени в ред RODE NT1A, AKG C411, SHADOW piezo pickup вграден. Китарата е Ямаха CG 101. http://store2.data.bg/shirpotreba/SAMPLES/ както можете да забележите един лоу кът филтър ще подобри значително, но умишлено не съм сложил. Басът удря на определени тонове, те могат да се видят спектрално и да се кътнат, друга възможност е да се отдалечи микрофона (само за RODE NT1A) или да се премести още напред, като в момента се намира на разстояние около 10 см от сглобката на грифа с тялото, може също така да се дръпне повече към първа струна и тн. при класическата китара има този проблем с басите, за разлика от уестърн китарата. Надявам се да съм полезен. Айде до скоро, ако има интерес ще пусна семпли на китарен амп, симулация на такъв, бас, глас, уестърн(каубойска ) акустична китара, тн. абе каквото имам Цитирай
Recommended Posts