flipsy Публикувано Октомври 8, 2006 Публикувано Октомври 8, 2006 Така Мисля , че аз най-много съм закъснял с представянето си Ето ме и мен : 1)nickname:flipsy 2)Възраст:15 3)Образование:уча в 9 клас пмг - 9 а(математика),голяма лудница 4)Вашият инструмент/и:китара,9години тамбура и "малко"пеене 5)Предпочитан музикален стил:1.народна музика !!!! глем рок,балади,всичко яко с китаркихеви метал и ... аве каквотото дойде на душата най много(примерно:Evanescence forever !!!! ) 6)Вашият вдъхновител: Ами... мн се кефя кат се съберем групата и стане лудницата После след репетиция на някоя кръчма и ... ЯКо 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Да си купя хубава ел китара,(но скоро ще стане) и... аве нз кво да кажа 8)Странични интереси: Много фитнес!!.Даже имам уреди в мазата и то хубави и тренирам мн здраво Тренирам вече 3-4 години нищо че съм малък ,музика супееееееееер,математика ама то мн не се брои и какво друго .... някви занимателни неща незнам 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Ами аз съм едн много странен човек Много се доверявам на всеки и изобщо съм ... странна работа.Много обичам да тренирам супер се кефя и няма да спра(поне се надявам).Искам да стана мн добър китарист и да си прая шоуто и живота да не ми е мн труден Друго за себе си - не ходя много по диско,не харесвам чалга.Супер се кефя на народна музика!В две групи съм свиря и в оркестър габровче и е мн весело.Ходим по чужбина и насам-натам из БГ Мн не мми се учи признавам си :П И така за повече информация Wеlcome at home ! Цитирай
morticia Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 здрасти младежо :hello: подкрепям те за Evanescence и аз сум многооо голяма фенка и сум изпяла по4ти цялото им твор4ество .. но както и да е .. добре дошъл и да се забавляваш много Цитирай
Der`Letzte`Tag Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 (Редактирано) гледам вече си редояно навъртащ се ... браво на теб за всичко... между другото и аз се занимавам с математика една похвала по тоя случай давай в сущия дух Редактирано Октомври 8, 2006 от Der`Letzte`Tag Цитирай
NoSoul Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 Здравей прятелю. Живи и здрави. П.П. Тва е човек който определено знае какво да слуша Цитирай
kolega Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 Абе от НПМГ си викаш... я прати снимка, 100% съм те мяркал там... НПМГ рулз Цитирай
flipsy Отговорено Октомври 9, 2006 Автор Отговорено Октомври 9, 2006 btw Аз съм от Габрово ,а не от София И не уча там Начи не си ме мяркал ама ... здраве да е ! Цитирай
TerminalFrost Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 Здравей! Приятно и ползотворно писане във форума! Цитирай
Recommended Posts