dragon_fire Публикувано Март 3, 2014 Публикувано Март 3, 2014 (Редактирано) https://www.youtube.com/watch?v=zGKJOqLRWxU извинявам се за качеството и мазаницата ,ние сме аматьорска банда - това е първото ни появяване и сме тотален гипс..... Редактирано Март 3, 2014 от dragon_fire 1 Цитирай
hand_of_doom Отговорено Март 3, 2014 Отговорено Март 3, 2014 Мда, ще трябва малко да се пораздвижите - да метете с гриви по сцената... или поне малко повече движение. Но нищо де - първият път обикновено е свързан с известно спичане. Познавам професионални музиканти с по 15-20 години стаж, които признават, че всяко излизане на сцената все още е тръпка на притеснение (е, определено не в такава степен, но го има). С придобиването на опит и рутина ще свикнете Позволявам си да направя и малко коментар по отношение на изпълнението: Вокалистът ви като цяло ме кефи, има як глас и се вживява Малко трябва да поработите по синхрона - като че ли на някои места леко се губи (което не е рядкост при повечето новосформирани групи). Звукът малко шитав ми се вижда, може и заради устройството, с което сте снимали... ... Ама наистина - Smoke on the Water - поне малко живот по сцената Цитирай
dragon_fire Отговорено Март 4, 2014 Автор Отговорено Март 4, 2014 Ще продължаваме да бачкаме за да подобрим синхрона, а за звука - апаратурата ни с която свирим просто не е подходяща за такъв мащаб на свирене, в репетиционната звучи ок, но в залата просто не беше на място..... а иначе аз съм вокала и се радвам че ти допада "пеенето" Цитирай
Recommended Posts