tu154 Отговорено Октомври 10, 2006 Автор Отговорено Октомври 10, 2006 Аз не знам за какви метълски пръстовки говориме,но ако сте забелязали парчето се казва "Charlie Parker Goes Heavy Metal" и през по-голямата част от парчето Улф наистина свири типични Паркър-ски хватки и фрази... Абе Влади, нали знаеш израза "кво ми ти разбира свиня от кладенчова вода..." та и тука е нещо подобно... ми се струва. Ше кажеш, че откриваме топлата вода, а после остава и да се изкъпем. Поздрави, viva ULF! Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 11, 2006 Отговорено Октомври 11, 2006 Аз не знам за какви метълски пръстовки говориме,но ако сте забелязали парчето се казва "Charlie Parker Goes Heavy Metal" Точно това е идеята - иначе нямаше да го кръстят така. Верно и че има няколко леки псевдо-метъл забежки/рифове Според мен И това влиза в идеята, както и : Улф наистина свири типични Паркър-ски хватки и фрази,но с овърдрайв И се получават интересни неща . Както казах Поздрави! :hello: Цитирай
Recommended Posts