goal Публикувано Февруари 26, 2014 Публикувано Февруари 26, 2014 (Редактирано) Спокойно, лирично бекинг тракче за импровизацийки. От мен с найлоновата акустичка. Редактирано Февруари 26, 2014 от goal 4 Цитирай
kirilsat Отговорено Февруари 26, 2014 Отговорено Февруари 26, 2014 Бива си то тракчето, а и много готини пасажи е барнал колегата! Аз пък, съм си аз.... 2 Цитирай
zwero Отговорено Февруари 27, 2014 Отговорено Февруари 27, 2014 Ами и аз ударих едно импровизе... понеже много ми се чува дишането на запис с микрофон реших да запиша с пиезото 4 Цитирай
DREAMMIND Отговорено Февруари 27, 2014 Отговорено Февруари 27, 2014 Страхотен трак, поимпровизирах си на воля, даже си го кръстих трака, не знам дали си има име. Страхотни включвания от всички, а зверо изкара пак зверски звук. https://www.youtube.com/watch?v=7Lw90OtIkgc 2 Цитирай
goal Отговорено Февруари 28, 2014 Автор Отговорено Февруари 28, 2014 даже си го кръстих трака, не знам дали си има име Композицията не е моя. Оригиналът е тук Цитирай
Recommended Posts