TheRipper Публикувано Февруари 20, 2014 Публикувано Февруари 20, 2014 Здравейте, директно към въпроса : Що за микрофон е Monacor ECM-180 Studio Phantom (това пише на него) ? Става ли за студио и за записи или е за пеене на живо ? Така изглежда Евентуално ако не става за записи, какви пари мога да му взема Поздрави ! Цитирай
misterj Отговорено Февруари 20, 2014 Отговорено Февруари 20, 2014 http://www.amazon.co.uk/dp/B003DPBEGI?m=A3P5ROKL5A1OLE&tag=idealocouk-21 Цитирай
TheRipper Отговорено Февруари 20, 2014 Автор Отговорено Февруари 20, 2014 Нищо общо нямат двата като гледам колега ... Цитирай
misterj Отговорено Февруари 21, 2014 Отговорено Февруари 21, 2014 Включи микрофона и виж как работи. От това ще си направиш извод дали става или не става. По снимка няма как да ти се отговори на въпроса. Колко пари? Ти колко му искаш като го гледаш на снимка? 2 Цитирай
TheRipper Отговорено Февруари 21, 2014 Автор Отговорено Февруари 21, 2014 Не мога да го включа вкъщи, не тръгва на обикновен усилвател, пускали сме го на пулт и работи. Ми по снимката може някой колега да го познае, да има инфо за него и да каже нещо повече, защото в google нищо не откривам Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Март 21, 2014 Отговорено Март 21, 2014 На мен нито името, нито вида ми говорят нещо. Това Phantom вероятно е причината да не можеш да го включиш в усилвателя - вероятно става дума за фантомно захранване (+48V), каквото имате на пулта и това, вероятно, е кондензаторен микрофон. За парите, ти и 500лв можеш да му искаш, ама кой ще ги даде е друг въпрос Мисля щом в гугъл не откриваш нищо, сам не можеш да определиш качеството на работа на микрофона, а само предполагаш, едва ли етически можеш да му искаш повече от 5/10лв. и то човекът, на когото го продаваш да е наясно, че ще му трябва допълнително захранване (евентуално). Това разбира се е начинът, по който бих постъпила аз, ако имам нещо дето работи (вкл/изкл), не съм сигурна какво е и с какво качество извършва работа, и не ми трябва 1 Цитирай
jabs Отговорено Март 21, 2014 Отговорено Март 21, 2014 (Редактирано) Серия ECM на Monacor (електретни микрофони) Вероятно твоя модел е по-стар и вече не се произвежда. Ако не съм в грешка, електретните микове се захранват от батерия 1,5 Волта. Виж дали тялото не се отваря по някакъв начин. При цена от производителя на сходни модели (нови) в диапазона 50-80 паунда, не вярвам твоя на старо да може да се продаде за повече от 50-тина лева. Това е комерсиалната част на нещата. За какво става и за какво не: питай гугъл. Аз намерих достатъчно матрЯл, но смятам че е по-апетитно да си го намериш сам Редактирано Март 21, 2014 от jabs 1 Цитирай
TheRipper Отговорено Юни 21, 2014 Автор Отговорено Юни 21, 2014 Здравейте, едно от тези двете ще ми свърши ли работа за записи в домашни условия ? http://www.musicworld.bg/bg/m_20000/i_48258/BEHRINGER_UMC_22.htmlhttp://www.musicworld.bg/bg/m_20000/i_48266/BEHRINGER_UM_2.html Гледам, че има фантом захранване Поздрави ! Цитирай
Recommended Posts