Vango Публикувано Октомври 5, 2006 Публикувано Октомври 5, 2006 (Редактирано) С звукова карта EMU 1212м съм проблема е че когато инсталирам драйверите и изчезват тея на дънната платка и няма звук тоест не мога си гледам филми на компютъра и единствените звуци са от микрофоните Редактирано Октомври 5, 2006 от Vango Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 5, 2006 Отговорено Октомври 5, 2006 развесели ме, а за какво по дяволите ти е вградената карта, гледай си/слушай филмите с ЕМУ-то Цитирай
f1_sound Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 Изобщо е забрави дънната карта, все едно не съществува Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 филмите ти би трябвало да си се чуват на ЕМУ-то, ако не се чуват най-добре преинсталирай драйверите, като преди това си забранил от Биос-а на дънната зв карта да се появява. Не би трябвало да имаш проблеми Цитирай
f1_sound Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 Vango - сетили се да погледнеш настройките в саунд дивайса в контрол панела Цитирай
alexnous Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 ....със същата карта съм..значи моето решение бе:...махаш старата карта (изцяло) ...деинсталваш и ему-то...след тожа инсталваш ПЪРВО е-му-то и после другата карта.... Цитирай
Recommended Posts