peshoy2k Публикувано Октомври 5, 2006 Публикувано Октомври 5, 2006 тва вчера драснах. КОнфигурацията: аз (на гроздова ракийчица)+тунингован скуаър с даймбъкер+Х и К уарп+Х и Кетнер тюб амп+ Електровойс динамичен инструментален+ майндпринт енвойс+РМЕ хамърфол+леко имиджър на уейвс като сенд+мастър компресор http://www.cmusicforum.com/pi/tib-01.mp3 става ли ? жица е Цитирай
Bleys Отговорено Октомври 5, 2006 Отговорено Октомври 5, 2006 Не че претендирам да съм някакъв китарен виртуоз, но това прилича на демо на някакъв китарен ефект свалено от сайт. Май гроздовата ти е действала като компресор на пръстите :Р no hard feelings, просто не е много разнообразно Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 5, 2006 Автор Отговорено Октомври 5, 2006 Не че претендирам да съм някакъв китарен виртуоз, но това прилича на демо на някакъв китарен ефект свалено от сайт. Май гроздовата ти е действала като компресор на пръстите :Р no hard feelings, просто не е много разнообразно май пак не съм уцелил подраздела, идеята е да е демо точно на ефект или по-скоро верига, тоест пускам го за оценка на звука, а не съм много по жиците и нямам опит с тежкия звук Цитирай
Bleys Отговорено Октомври 5, 2006 Отговорено Октомври 5, 2006 Извинявам се тогава. Звукът е на ниво Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 5, 2006 Автор Отговорено Октомври 5, 2006 благодаря, аз май трябва да се извиня за продължителността Цитирай
f1_sound Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 Мен нещо много не ме кефи звучеца :think: Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 6, 2006 Автор Отговорено Октомври 6, 2006 а тъй, дай сега, кажи какво не те кефи, кво праа, все не мога да изкарам готина Електическа китара Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 6, 2006 Автор Отговорено Октомври 6, 2006 без да чакам, отговор, защото наистина не ми харесва записа, пускам линк към друг запис, който представлява МИДИ барабани и 2 китари панирани хард лефт и хард райт без корекции http://www.cmusicforum.com/pi/Proba.mp3 нуждая се от мнения за суровия звук, за да имам референция, оттам нататък са компресорите и другите екстри като ривърб, дилей и хорус ще съм благодарен на вас, добри съфорумци Цитирай
Recommended Posts