peshoy2k Публикувано Февруари 1, 2005 Публикувано Февруари 1, 2005 я Вие напредналите клавиристи да Ви питам аз. тъй като все още не спадам към определението клавирист, а още по-малко напреднал да ми кажете нещо подходящо за китарист дето иска да понаучи туй онуй и за пианото. интересува ме нещо в PDF дето да е интересно и практическо. минах едно piano for dummie ама май е мн като за dummies Цитирай
Боян Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Аз не бих опитвал да ставам китарист, щото си давам сметка колко е трудно и че не ми е тва работата Ти що си решил да ставаш пианист ? Досега такъв, излязъл от школата на *.PDF нема. Ако чуйте за някой - непременно споделете :hello: Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 ми май няма pdf,по-добре си намери учител за начало. Цитирай
Jareth Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 Не съм срещал досега онлайн пиано учебник. Единственото, с което мога да ти помогна е това: http://kintero.hit.bg/Sheet_Music_John_Wil..._Star_Wars_.pdf Лесно е за свирене. Успех Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 2, 2005 Автор Отговорено Февруари 2, 2005 Не съм срещал досега онлайн пиано учебник. Единственото, с което мога да ти помогна е това: http://kintero.hit.bg/Sheet_Music_John_Wil..._Star_Wars_.pdf Лесно е за свирене. Успех Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 2, 2005 Автор Отговорено Февруари 2, 2005 Аз не бих опитвал да ставам китарист, щото си давам сметка колко е трудно и че не ми е тва работата Ти що си решил да ставаш пианист ? Досега такъв, излязъл от школата на *.PDF нема. Ако чуйте за някой - непременно споделете :hello: ми щот сам си праа нещата за тва Цитирай
Боян Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 Единственото, което ми идва наум и би могло да ти помогне е внимателно слушане- да схванеш как свири един пианист; да вадиш хармонии, сола, отсвири и да пробваш да ги повториш. Но т`ва също изисква много време и търпение. С пдф пиано няма да научиш :hello: Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 ами и това е вариянт.обаче се изисква ухо трябва да се концентрираш яко.препоръчвам ти да започнеш да вадиш елементарни хармонийки от парчетата защото това е по-трудно отколкото да слушаш едноглас и да го свириш,пък нататъка ше се зарибиш самичъка да вадиш и други работи Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 2, 2005 Автор Отговорено Февруари 2, 2005 то тва го праа нали свиря и цигулки и чела на клавира и трябва да се доближа максимално до оригиналното звукоизвличане Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 Абе, хора, вие нищо ли не сте слушали на peshoy2k в "авторска музика"? Изкарахте го начинаещ с клавирчето, а той определено не е!!! Има прекрасни и сложни аранжименти, невероятни композиции според мен. А вие му обяснявате азбуката! :stop: Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 сори за което,ама не се познаваме и наистина не си спомням да съм слушал нещо негово.ко да се прави,пита се -отговаря се! Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 9, 2005 Автор Отговорено Февруари 9, 2005 Абе, хора, вие нищо ли не сте слушали на peshoy2k в "авторска музика"? Изкарахте го начинаещ с клавирчето, а той определено не е!!! Има прекрасни и сложни аранжименти, невероятни композиции според мен. А вие му обяснявате азбуката! :stop: човече поласкан съм наистина благодаря ти че мислиш така Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 11, 2005 Отговорено Февруари 11, 2005 я постни нещо в авторска музика да чуеммоля!!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 То там има доста негови неща Цитирай
Recommended Posts