Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

я Вие напредналите клавиристи да Ви питам аз. тъй като все още не спадам към определението клавирист, а още по-малко напреднал да ми кажете нещо подходящо за китарист дето иска да понаучи туй онуй и за пианото. интересува ме нещо в PDF дето да е интересно и практическо. минах едно piano for dummie ама май е мн като за dummies :(

Отговорено

Аз не бих опитвал да ставам китарист, щото си давам сметка колко е трудно и че не ми е тва работата :)

Ти що си решил да ставаш пианист ? ;)

Досега такъв, излязъл от школата на *.PDF нема. Ако чуйте за някой - непременно споделете ;)

:hello:

Отговорено
Аз не бих опитвал да ставам китарист, щото си давам сметка колко е трудно и че не ми е тва работата :beer:

Ти що си решил да ставаш пианист ? :D

Досега такъв, излязъл от школата на *.PDF нема. Ако чуйте за някой - непременно споделете :beer:

ми щот сам си праа нещата за тва :cheers:

Отговорено

Единственото, което ми идва наум и би могло да ти помогне е внимателно слушане- да схванеш как свири един пианист; да вадиш хармонии, сола, отсвири и да пробваш да ги повториш. Но т`ва също изисква много време и търпение. С пдф пиано няма да научиш :D

Отговорено

ами и това е вариянт.обаче се изисква ухо :D трябва да се концентрираш яко.препоръчвам ти да започнеш да вадиш елементарни хармонийки от парчетата защото това е по-трудно отколкото да слушаш едноглас и да го свириш,пък нататъка ше се зарибиш самичъка да вадиш и други работи :cheers:

Отговорено

Абе, хора, вие нищо ли не сте слушали на peshoy2k в "авторска музика"? Изкарахте го начинаещ с клавирчето, а той определено не е!!! Има прекрасни и сложни аранжименти, невероятни композиции според мен.

А вие му обяснявате азбуката! :stop:

Отговорено

сори за което,ама не се познаваме и наистина не си спомням да съм слушал нещо негово.ко да се прави,пита се -отговаря се!

Отговорено
Абе, хора, вие нищо ли не сте слушали на peshoy2k в "авторска музика"? Изкарахте го начинаещ с клавирчето, а той определено не е!!! Има прекрасни и сложни аранжименти, невероятни композиции според мен.

А вие му обяснявате азбуката! :stop:

човече поласкан съм наистина благодаря ти че мислиш така