kiki vai Публикувано Октомври 4, 2006 Публикувано Октомври 4, 2006 Kiko Loureiro някой да има наблюдения за пича май не е много известен ама все пак някой може ли да ми каже откъде да си дръпна уроците му :violin: Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 4, 2006 Отговорено Октомври 4, 2006 психопат е, много ме радва 3 урока съм му гледал, кефи търси ги из разни ди-си хъбове, емуле и разни такива Цитирай
solo5 Отговорено Октомври 4, 2006 Отговорено Октомври 4, 2006 (Редактирано) Сега го видях в YouTube, кефи маниашка китарка си е направил с 27 прага Редактирано Октомври 4, 2006 от solo5 Цитирай
maringtr Отговорено Октомври 5, 2006 Отговорено Октомври 5, 2006 Не е неизвестен бе, има страшно много фенове на Ангра, които му се кефят... Да си кажа честно аз не се бях сещал да търся дали има уроци, но сега видях в YouTube някакви направо ненормални неща - страшен е! Цитирай
TerminalFrost Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 В мрежата на eMule има албумите и уроците на Кико Лурейро - на .mp3, .pdf и видео. Към албумите има отделно и бекинг-траковете на парчетата - без солата, заедно с .pdf-и. Ако ги търсите, изберете Archive, Documents или Video от комбото File-type, за да рафинирате търсенето, и да не ви излизат глупости. Цитирай
maringtr Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 Ей айде моля ви, ако някой има pdf с нотите на Dream Circle да пасне насам! Цитирай
LOE Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 Сега го видях в YouTube, кефиманиашка китарка си е направил с 27 прага аз бях почнал да правя една с 26 на времето ама тей и не видя бял свят Цитирай
pampi Отговорено Октомври 18, 2006 Отговорено Октомври 18, 2006 Това с двете ръце на прагчетата кърти: ) Тоз тип май имаше уроци и по някой от торент сайтовете тук. Линкос или дата незнам точно... Цитирай
Recommended Posts