G.Varbanov Публикувано Февруари 10, 2014 Публикувано Февруари 10, 2014 (Редактирано) Ще се радвам на всякаква критика. Миксирах на евтини слушалки за iphone тъй като още нямам качествени монитори. Възможно е това, което чувам аз да е далеч от реалността. Китарите са записани 4 пъти - 2 в крайно ляво/дясно и 2 на средата между център и крайно ляво/дясно. Нарочно намалих останалата част от микса, за да не потъват китарите. Барабаните са на 5 отделни трака, басът също, така че всичко е поправимо стига да го чувам. Вокал има само в оригиналния трак, но там има китари, което мен не ме устройваше. Signal Chain: Ibanez M80M -> Line6 HD500 -> Cubase Presset: Набрах си го сам по пример на пресетите на Ola Englund - Два Noise Gate-a на 50%, което значително ми изчисти ненужните шумове по 8-ма струна и направи леките удари практически нечуваеми. Не минава звук освен ако не атакуваш силно. :> ENGL-a е за украса и монитор за видеото. Няма с какво да го запиша все още, а и липсват познания за това. Та така... разпилейте ме. Редактирано Февруари 10, 2014 от G.Varbanov 1 Цитирай
Recommended Posts