nalis Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Здравейте.Разполагам с една цигулка,нямам магаренце и струни за него.Искам да разбера кой размер е и съответно да мога да си купя необходимите аксесоари.В интернет видях,че биват 7 размера.Но не ми стана ясно точно от къде до къде се мери цигулката. Имам и още един въпрос,трябва да ли да взема нещо за смазване за новите струни и лъка? Цитирай
VSTi Отговорено Февруари 9, 2014 Отговорено Февруари 9, 2014 измери мензурата/дължината на грифа. Цитирай
nalis Отговорено Февруари 14, 2014 Автор Отговорено Февруари 14, 2014 Ето малко снимки:мисля,че е 3/4 ? Но не знам още,нека някой по-компетентен да се изкаже. Цитирай
bluesman Отговорено Февруари 27, 2014 Отговорено Февруари 27, 2014 Прав си 3/4 е . Не купувай части от нета.Остави правилният избор да го направи лютиера ,който ще ти я направи.Магарето и да го купиш ,пак трябва да го напасне лютиер защото се продават заготовки на магарета. Цитирай
Recommended Posts