lsdmusic Публикувано Февруари 9, 2014 Публикувано Февруари 9, 2014 Здравейте! Нов съм в този форум и искрено се извинявам ако съм сложил на погрешно място тази тема. Имам един въпрос и се надявам, че в този форум ще получа точен отговор. На 16 съм, свиря на китара от 3-4 години и на барабани от 1 година (нотно грамотен съм). Израснах с музика ( от 4 годишен играя народни танци) и искам да си умра с нея! Искам да следвам нещо като тонрежисура ( или нещо от сорта му). Ако може някой да ме насочи към нещо. БЛАГОДАРЯ предварително! Цитирай
savov Отговорено Февруари 9, 2014 Отговорено Февруари 9, 2014 Каква точно насока търсиш? Към начини за подготовка за кандидатстване или места, където се учи такава дисциплина? Цитирай
lsdmusic Отговорено Февруари 10, 2014 Автор Отговорено Февруари 10, 2014 Ами честно казано, събирам информация. Изобщо всичко ме интересува. Какво точно мога да уча в тази насока? Кои са ми по-важните предмети? и т.н. Цитирай
Recommended Posts