stratocaster Публикувано Февруари 1, 2005 Публикувано Февруари 1, 2005 иам удоволствието да ви съобщя че и аз най-накрая се сдобих с една от играчките на АМТ. това еквалаизерче промени звука ми 100 % и го направи направо Бетон! окончателно се убедих че са страхотни джаджи и че не напразно се пише толкова за тях! благодаря на Налбантов! :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: ако ви попадне АМТ зимайте и не се чудете! :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 1, 2005 Автор Отговорено Февруари 1, 2005 ето и мъничко демо (през кубето с микрофон от слушалки ) http://chavdarchanev.hit.bg/eq-7.mp3 Цитирай
The newest Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Вече имах възможност да го чуя... НЯМА ГРЕШКА модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Rust Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 и аз изпробвах 2 джаджки на АМТ вече (Dist Station и Fatal Tube (на който сега се радва niki123 )).... и съм поредния доволен клиент на Митака викам му да стане един дилър за БГ ,че да има за всички ,ама ... не ще засега според мен ще има фенове на марката .... не искат кой знае какви познания ,че да изкара по-як звук от вамп примерно (и то доста по-як), т.е. стават както за начинаещи , така и за сериозни музиканти (пример няма нужда да давам :think: ) Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 2, 2005 Автор Отговорено Февруари 2, 2005 абсолютно вярно. въпреки че това е само един еквалаизер, съм много доволен. много е гот, щото моа да направя звука с него какъвто искам Цитирай
Burton Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 За какви пари става въпрос горе-долу? Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 За какви пари става въпрос горе-долу? 110 лв Цитирай
Recommended Posts