Mapex Публикувано Февруари 2, 2014 Share Публикувано Февруари 2, 2014 Здравейте решил съм да взема някво каш(х)онче .Принципно се бях засилил към мейнл ,тъй като допира ми до такъв ме остави супер впечатлен ,но си задавам въпроса дали за до 150-200 лв има наистина качествени инструменти? Какво бихте ми препоръчали ? И какво мислите за това http://bazar.muzikant.org/cajon,158599.html някой докосвал ли го е как е сравнение с кахоните на големите производители ?Кахона ще го ползвам по-често и от комплекта си,защото където и да отида ще е с мен (навсякъде има китаристи и става забавно) за това търся нещо здраво и с добър саунд (до колкото позволява бюджета ми ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mr.gago Отговорено Март 12, 2014 Share Отговорено Март 12, 2014 привет не нещо кой знае какво.за какво ти трябва по точно кахона Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mapex Отговорено Април 27, 2014 Автор Share Отговорено Април 27, 2014 в крайна сметка след кандидат-студентските ми в Лондон се разходих и си направих ей тоя подарък Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterko Отговорено Юни 16, 2014 Share Отговорено Юни 16, 2014 Браво - хубава марка - добър избор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts