Icarus Публикувано Октомври 3, 2006 Публикувано Октомври 3, 2006 (Редактирано) Новият парцал. Барабаните са кофти щото аз съм ги редил, и ме мързеше при това Това е много алфа версия. На най-добрия ми приятел п.п. скролнете надолу по страницата, има надпис клик хиър ту бегин юр даунлоъд. Редактирано Октомври 3, 2006 от Icarus Цитирай
circles Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 абе братле нещо сложно да ге.. къде е това "скролнете надолу по страницата, има надпис клик хиър ту бегин юр даунлоъд" защо не дадеш направо пряк линк? Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 3, 2006 Автор Отговорено Октомври 3, 2006 Проклети "free hosting services". :killyou: Качих го на г-мейла.. Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 (Редактирано) перфектно е - ама не можа ли да махнеш тоя шум бе има много яка психо атмосфера само оправи шума и намали баса че млати майки направо и лийд китарата звучи доста живо разгадай гиъра :green: Редактирано Октомври 3, 2006 от stratocaster Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 3, 2006 Автор Отговорено Октомври 3, 2006 Миии шума може да се разкара, ама като се разкара ще се разкарат и много други работи, като например половината честоти на китарите :green: Записвано е на микрофонче за компютър за 10 лв и 'миксирано' на слушалки за 20. А "гиъра" е моята гордост :green: Китара -> Marshall Shredmaster - 15 ватово паркче + мъъъъничко дилей от Cool Edit. А баса е китара, смъкната една октава надолу с GuitarFX Box (редовния номер..) и на слушалките ми се чува ок Иначе цялата работа е само скица. Очаква се бъдеща разработка от останалите прошляци от бандата :green: Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 що бе - пробвай да изключваш монитора като записваш.или в краен случай нойз гейта на кул едит Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 3, 2006 Автор Отговорено Октомври 3, 2006 (Редактирано) Монитора хубаво е изключен ама.. точно под стаята дето записвам има траф И не влияе готино на звука Редактирано Октомври 3, 2006 от Icarus Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 какъв траф бе? ми бегай у друга стая Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 3, 2006 Автор Отговорено Октомври 3, 2006 Ми трафопост бе Мързеше ме да местя компа :green: Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 3, 2006 Отговорено Октомври 3, 2006 айде стига офтопик, че ще ядем бой ако искаш нещо да попиташ - давай на ПМ спокойно Цитирай
Stone Free Отговорено Октомври 4, 2006 Отговорено Октомври 4, 2006 Приятна музика Само сложи някъф друг семпъл за краш-а, че звучи като тенекия за сирене Цитирай
circles Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 яко е парчето, има настроение! но си мисля че, ако запишеш чисти вокалите ще звукнат по яко.. с банда правите ли го? Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 7, 2006 Автор Отговорено Октомври 7, 2006 С бандата засега много сме зле с времето, но това е идеята, да го свирим всички. А вокалите тук имат куп ефекти щото експериментирах разни работи.. Пък и да позамажа гласа си, че е кофти. Принципно не съм аз вокала, но сега не ми е подръка 'колегата' Цитирай
Icarus Отговорено Октомври 10, 2006 Автор Отговорено Октомври 10, 2006 (Редактирано) Ъпгрейд. Оправих нивото на баса и другите работи (поне смятам че ги ъъ.. оправих..), украсих малко барабаните, изсвирих си пак работите ( :green: ), вокалите са без ефекти, но са 2 броя Направих к'вото можах със шума. Версия 1.09 Качих и на гмейл. Редактирано Октомври 10, 2006 от Icarus Цитирай
cecko_affection Отговорено Октомври 12, 2006 Отговорено Октомври 12, 2006 ЕЕЕЕЕЕЕЕ,ТВА Е... Очаквай ЛС... Цитирай
Recommended Posts