Trader Публикувано Януари 18, 2014 Share Публикувано Януари 18, 2014 Здравейте колеги от къде мога да купя потенциометър за пичбенда за па50,60,80,800,защото са еднакви.Те са 2 броя и сав пичбенда,сини на цвят. Ето примерна снимка. http://www.guitar-parts.com/sites/default/files/imagecache/product_full/510360521501.jpg 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asan79onbashi Отговорено Януари 23, 2014 Share Отговорено Януари 23, 2014 Интересно и на мене ми е любопитно от къде и колко ще струват?А също така ме интересува дали има да се продават в България бутончета за па 800(пластмасовата част която се докосва, примерно за стиловите вариации,интро и т.н)Два вида са мисля едните с прозорче което свети,другите без.Ако някой знае от къде, моля нека пише два реда! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tony78 Отговорено Януари 23, 2014 Share Отговорено Януари 23, 2014 Интересно и на мене ми е любопитно от къде и колко ще струват?А също така ме интересува дали има да се продават в България бутончета за па 800(пластмасовата част която се докосва, примерно за стиловите вариации,интро и т.н)Два вида са мисля едните с прозорче което свети,другите без.Ако някой знае от къде, моля нека пише два реда! Продават се,аз си ги купувам от Плевен от Румен и Краси. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trader Отговорено Януари 23, 2014 Автор Share Отговорено Януари 23, 2014 Здр колега там потенциометри продават ли се?Друго какво продават за горе посочените модели?Имат ли онлай сайт или някакви контакти,като скайп,емайл,телефон... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tony78 Отговорено Януари 24, 2014 Share Отговорено Януари 24, 2014 http://prosoundrkd.com/index.php?category=23 Това е линка към сайта дано ти свърщи работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts