Jareth Публикувано Януари 31, 2005 Публикувано Януари 31, 2005 Предполагам на много от вас тя е известна и я използвате. Аз вече от 2 години почти само нея ползвам. Най-хубавото е, че може да ти изсвири написаното и че можеш да включиш няколко инструмента. Програмата може да се изтегли от http://www.power-tab.net/downloads.php а този сайт www.powertabs.net е бъкан от ноти за програмата. Има страшно много неща, особено класика. Цитирай
Fenix Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 Най-добрата до момента, от всички които съм използвал. Между другото, не знам дали знаеш, но ето ТУК има цял раздел с класически произведения. /за Паур таб/ Цитирай
AXE Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 а този сайт www.powertabs.net е бъкан от ноти за програмата. Има страшно много неща, особено класика. Между другото, не знам дали знаеш, но ето ТУК има цял раздел с класически произведения. /за Паур таб/ :green: Малко и аз да те цитирам BTW ми хрумна една идея - скивай "Говорилнята" :hello: Цитирай
Fenix Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 а този сайт www.powertabs.net е бъкан от ноти за програмата. Има страшно много неща, особено класика. Между другото, не знам дали знаеш, но ето ТУК има цял раздел с класически произведения. /за Паур таб/ :green: Малко и аз да те цитирам BTW ми хрумна една идея - скивай "Говорилнята" :hello: Е сега. Аз си знам че съм глупав, ма к'во го показваш на всички. който видял, видял...... Цитирай
Recommended Posts