Hatered Публикувано Януари 10, 2014 Публикувано Януари 10, 2014 Здравейте, Имам Studio Projects B1. Мой приятел го беше изпуснал от около метър височина и от тогава не функционира като хората. Проблема е следният. При запис и слаби нива на източника няма проблем. Когато нивата се доближат до горната граница на динамичния диапазон, с други думи да почне да пращи, микрофона започва да бучи шумоподобно и това бучене се запазва за дълго. Едва след като изчакам определено време изчезва. Това прави микрофона неизползваем, тъй като не знам кога ще изпадне в това състояние в следствия на малко по силни нива от предвиденото. Получава се нещо като проблем при пренасищането. Идва ми на ум нещо свързано с транзисторите, някаква нежелана обратна връзка, знам ли.... Всякаква идея/помощ ще бъде от полза. Самата електроника е много елементарна. Върха на Китайското производство.. Бих се захванал с замяна на чаркове, обаче не мисля, че съм достатъчно компетентен.. Благодаря предварително! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Януари 13, 2014 Отговорено Януари 13, 2014 Отнеси се към сервиза на доставчика, от който си го взел. 1 Цитирай
Recommended Posts