AXE Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 С я се пише х*я ми :green: Иначе пиано си се пише пиано Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Уелкъм у нашия скромен сплотен форум! Цитирай
pacman Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Добре си ни дошел пиянисте пиянисте пиянисте иначе си беше култов филм... еееххх, а бяхме млади Цитирай
Jareth Отговорено Февруари 1, 2005 Автор Отговорено Февруари 1, 2005 Ее, тук ме посрахте с това пиене Ок, чатнах вече как се пише(що пъл бях решил, че трябва да е с Я...тоя ром от снощи ще да е виновен...) Labyrinth беше №:1 Bowie там rulz! :guitar: Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 'Бе пиЯнска му работа Добро си дошъл, младеж Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Dream Theater, Savatage, Royal Hunt, Queensryche, Symphony X, Fate's warning. По-долу са Sonata Arctica, Nightwish, Blind Guardian, Iced Earth, Blackmore's Night, Rhapsody, Kamelot, Trans-siberian Orchestra, Children of Bodom и сумати още други. Вдъхновяващи китаристи за мен са Richie Blackmore, John Pertucci, Yngwie Malmsteen, Michael Romeo, Jason Becker, Steve Vai, Marty Friedman, Alexi Laicho, Luca Turili Клавиристи: Jon Michael Oliva, John Lord, Andre Andersson, Jordan Rudess, Tony McAlpine Welcome, friend!!! Имаш вкус!!!!! дано ти хареса тук! (със закъснение го казвам малко, ама...) :hello: Цитирай
```````` Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Разрешете просто да се усмихна... :") Здравей! Цитирай
The Crow Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 айде едно ДОБРЕ ДОШЪЛ и от мен а колкото до ромчето т'ва е якото пиене Цитирай
Jareth Отговорено Февруари 2, 2005 Автор Отговорено Февруари 2, 2005 Любимо мое Bacardi Black Rulz! Цитирай
pacman Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 (Редактирано) Тц-тц-тц... Уи дринк, уи драйв анд уи драйф Редактирано Февруари 2, 2005 от pacman Цитирай
The Crow Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 е т'ва с драйфането абе може да не се стига до него ако имаш мярка разбира се (малий и аз се изказах братче) Цитирай
pacman Отговорено Февруари 2, 2005 Отговорено Февруари 2, 2005 "мярка" е доста субективно понятие зависещо от личностните характеристики на индивида, моментното му състояние, субективната му представа за количество(и качество), и житейската му философия донякъде... :think: Цитирай
Joys Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 Herzlich wilkomen. А за рома и аз съм много фен, но без драйф. Turbo Over Drive е друга работа. :guitar: Цитирай
fifcho Отговорено Февруари 3, 2005 Отговорено Февруари 3, 2005 А добре дошел.Тука щи ареса, просто съм сигурен, кък съм сигурен, че бившото ми гадже беше девствена .Преди да се запознаа с такъв пустиняк като мене де. А за рома: Мааа лии пропиаме се ей. Пробайте следния коктейл, казва се На прощаване. 100 грама Мастика и 100 грама Пина Колада у една водна чаша. След 5 коктеила направо се не живее вервайте ми. Цитирай
Recommended Posts