Jareth Публикувано Януари 31, 2005 Публикувано Януари 31, 2005 Здравейте, Казвам се Евгени, на 19 години съм, живея и уча във Велико Търново. Студент съм първи курс по Международни Икономически Отношения. Завършил съм Езикова гимназия с немски и руски език. От 4 годишен ходя на уроци по пияно и все още продължавам, а от 11 годишен и на уроци по китара. И двата инструмента ги изучавам в търновската музикална школа. Класик съм по порода както и металист. От класиката в пияното любими композитори са ми Бах, Моцарт, Бетовен, Шопен, Рахманинов От класиката в китарата са Франциско Тарега, Фернандо Сор, Августин Бариос-Мангоре, Гаспер Санц, Бах От метала...там нещата са доста разнообразни Най отгоре върху всички слагам Dream Theater, Savatage, Royal Hunt, Queensryche, Symphony X, Fate's warning. По-долу са Sonata Arctica, Nightwish, Blind Guardian, Iced Earth, Blackmore's Night, Rhapsody, Kamelot, Trans-siberian Orchestra, Children of Bodom и сумати още други. Вдъхновяващи китаристи за мен са Richie Blackmore, John Pertucci, Yngwie Malmsteen, Michael Romeo, Jason Becker, Steve Vai, Marty Friedman, Alexi Laicho, Luca Turili Клавиристи: Jon Michael Oliva, John Lord, Andre Andersson, Jordan Rudess, Tony McAlpine Като странични интереси мога да определя литературата(Oscar Wilde, J.R.R.Tolkien, Edgar Allen Poe), бойните изкуства, социология, психология, алкохолизъм, женоходство, проблемоправене и много други още. От съвсем малък композирам и имам доста композиции. Някои от тях мога да се осмеля да поблкувам тук Основната ми насоченост е класическата китара. Имам 2 даже. По-хубавата е Factor new line(Върши работа). Имам и електрическа китара Ibanez GRX70, Marshall 30W, 6 педалов процесор Boss ME-6 С електрическата китара още съм на Вие и едва ли мога да се сравнявам и с половината от вас, но упорито се уча. Това е от мен. :violin: Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 Добре дошъл и всичко най-!!!Дано да ти хареса тук!!! Цитирай
chacho Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 малко не на място, ама tony mcalpine и пианист ли го раздава? Цитирай
AXE Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 Абе малко ми е кухо някой като се представи и всеки да му вика "Добре дошъл" ... ама скивах че си колега (и аз имам Factor, ама електрическа :guitar: ), та Добре дошъл! :green: Цитирай
Fenix Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 AXE написа: Абе малко ми е кухо някой като се представи и всеки да му вика "Добре дошъл" ... ама скивах че си колега (и аз имам Factor, ама електрическа :guitar: ), та Добре дошъл! :green: Че така е готино, като видиш че хората те приветстват добре и желаят твоите мнения. Предразполагащо е На мене никой не ми каза добре дошъл.... Цитирай
Jareth Отговорено Януари 31, 2005 Автор Отговорено Януари 31, 2005 Благодаря, че не ме замерихте с нищо и не ме напсувахте (случвало се е) Та Tony McAlpine е и пиянист, но няма много клавирни изпълнения. Цитирай
Fenix Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 Jareth написа: Благодаря, че не ме замерихте с нищо и не ме напсувахте (случвало се е) Та Tony McAlpine е и пиянист, но няма много клавирни изпълнения. Ех как обичам тая думичка пиянист.... Цитирай
AXE Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 Fenix написа: На мене никой не ми каза добре дошъл.... Ми щото не си Къш от тука, навлек такъв :green: Цитирай
Боян Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Убре! Вече ше отворя една нова тема със заглавие ПИАААНИСТ, бе толкоз ли сте неграмотни някои музиканти !?! Пише се с А, не с Я ! С "Я" се пише пиЯнище, пиЯница, пиЯнде....... :think: :read: Един буквар за неграмотните музиканти да се направи предлагам, покрай софтуера за миксинг и мастеринг и постпродукцион и покрай цялото музикантско величие ! БАМААМУ !!! Добре дошел , златен ! :hello: Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 мн се радвам на твоето включване. нема др такъв форум ша знаеш надявам се да ти хареса. А Макълпайн що не те вдъхновява като китарист, а само като клавирист? иначе за непросветените Макълпайн може толко на клавир, колкото и на китара. Луд е тоя мн е луд Цитирай
Shakesbeer Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Добре дошъл!!! И все пак се пише с Я Цитирай
Recommended Posts