Jareth Публикувано Януари 31, 2005 Публикувано Януари 31, 2005 Здравейте, Казвам се Евгени, на 19 години съм, живея и уча във Велико Търново. Студент съм първи курс по Международни Икономически Отношения. Завършил съм Езикова гимназия с немски и руски език. От 4 годишен ходя на уроци по пияно и все още продължавам, а от 11 годишен и на уроци по китара. И двата инструмента ги изучавам в търновската музикална школа. Класик съм по порода както и металист. От класиката в пияното любими композитори са ми Бах, Моцарт, Бетовен, Шопен, Рахманинов От класиката в китарата са Франциско Тарега, Фернандо Сор, Августин Бариос-Мангоре, Гаспер Санц, Бах От метала...там нещата са доста разнообразни Най отгоре върху всички слагам Dream Theater, Savatage, Royal Hunt, Queensryche, Symphony X, Fate's warning. По-долу са Sonata Arctica, Nightwish, Blind Guardian, Iced Earth, Blackmore's Night, Rhapsody, Kamelot, Trans-siberian Orchestra, Children of Bodom и сумати още други. Вдъхновяващи китаристи за мен са Richie Blackmore, John Pertucci, Yngwie Malmsteen, Michael Romeo, Jason Becker, Steve Vai, Marty Friedman, Alexi Laicho, Luca Turili Клавиристи: Jon Michael Oliva, John Lord, Andre Andersson, Jordan Rudess, Tony McAlpine Като странични интереси мога да определя литературата(Oscar Wilde, J.R.R.Tolkien, Edgar Allen Poe), бойните изкуства, социология, психология, алкохолизъм, женоходство, проблемоправене и много други още. От съвсем малък композирам и имам доста композиции. Някои от тях мога да се осмеля да поблкувам тук Основната ми насоченост е класическата китара. Имам 2 даже. По-хубавата е Factor new line(Върши работа). Имам и електрическа китара Ibanez GRX70, Marshall 30W, 6 педалов процесор Boss ME-6 С електрическата китара още съм на Вие и едва ли мога да се сравнявам и с половината от вас, но упорито се уча. Това е от мен. :violin: Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 Добре дошъл и всичко най-!!!Дано да ти хареса тук!!! Цитирай
chacho Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 малко не на място, ама tony mcalpine и пианист ли го раздава? Цитирай
AXE Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 Абе малко ми е кухо някой като се представи и всеки да му вика "Добре дошъл" ... ама скивах че си колега (и аз имам Factor, ама електрическа :guitar: ), та Добре дошъл! :green: Цитирай
Fenix Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 Абе малко ми е кухо някой като се представи и всеки да му вика "Добре дошъл" ... ама скивах че си колега (и аз имам Factor, ама електрическа :guitar: ), та Добре дошъл! :green: Че така е готино, като видиш че хората те приветстват добре и желаят твоите мнения. Предразполагащо е На мене никой не ми каза добре дошъл.... Цитирай
Jareth Отговорено Януари 31, 2005 Автор Отговорено Януари 31, 2005 Благодаря, че не ме замерихте с нищо и не ме напсувахте (случвало се е) Та Tony McAlpine е и пиянист, но няма много клавирни изпълнения. Цитирай
Fenix Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 Благодаря, че не ме замерихте с нищо и не ме напсувахте (случвало се е) Та Tony McAlpine е и пиянист, но няма много клавирни изпълнения. Ех как обичам тая думичка пиянист.... Цитирай
AXE Отговорено Януари 31, 2005 Отговорено Януари 31, 2005 На мене никой не ми каза добре дошъл.... Ми щото не си Къш от тука, навлек такъв :green: Цитирай
Боян Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Убре! Вече ше отворя една нова тема със заглавие ПИАААНИСТ, бе толкоз ли сте неграмотни някои музиканти !?! Пише се с А, не с Я ! С "Я" се пише пиЯнище, пиЯница, пиЯнде....... :think: :read: Един буквар за неграмотните музиканти да се направи предлагам, покрай софтуера за миксинг и мастеринг и постпродукцион и покрай цялото музикантско величие ! БАМААМУ !!! Добре дошел , златен ! :hello: Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 мн се радвам на твоето включване. нема др такъв форум ша знаеш надявам се да ти хареса. А Макълпайн що не те вдъхновява като китарист, а само като клавирист? иначе за непросветените Макълпайн може толко на клавир, колкото и на китара. Луд е тоя мн е луд Цитирай
Shakesbeer Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Добре дошъл!!! И все пак се пише с Я Цитирай
Recommended Posts