Jump to content
Българският форум за музиканти

Искам да се науча да пея хубаво!


MoNi_SiMeOnOv

Recommended Posts

Здравейте,пея горе-долу добре но искам много да се науча да пея още по-добре :D мечтата ми е да се науча да пея и да участвам в нещо като Xfactor.Знам сега 99% от хората които го четат ще кажат ,,ох пак некой смотльо с неговите мечти".Казват че повечето певци и певици са се научили да пеят.На 14 съм.Обикновенно си пея на инструментали.Пия зехтин(ужасно е) смазва гласните струни но е непостоянен.Много се старая,сериозен съм в това отношение :D и се надявам с нещо да ми помогнете. :whistle:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като те гледам, гласа ти не знам още мутирал ли е. Опасно е да експериментираш сам на такава възраст. Аз на твоите години пеех в хор. И защо ще участваш в риалититата? Не те показват възможностите на един човек. И едно пеене не може да бъде "хубаво" - то може да бъде вярно, може да бъде добро, но пеенето не е картина, за да се определя като "хубаво".

 

Но ако искаш съвет за какво да правиш на тази изключително крехка възраст, ще ти го дам ей сега. Ако знаеш да четеш ноти, взимай някакво пиано или китара и си акомпанирай. Така най-лесно ще се научиш да пееш, както ти искаш. А в шоута за таланти аз не виждам причина да се участва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, Мони.

Добре дошъл във форума.

Според теб кое точно не ти се получава, кое мислиш че може да бъде и по-добре примерно?

 

Поздрави, 

Вяра

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей.Ами гласът ми е малко по-дрезгав.Когато пия зехтин,той смазва гласнита струни и пеенето ми звучи по-вярно.Но действието му е много кратко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.