BASHMAISTORA Публикувано Декември 24, 2013 Публикувано Декември 24, 2013 Здравейте колеги, 2013 година почти си замина а аз се сетих, че не съм си плащал членския внос към форума ..... Преди по-малко от месец си поръчах въпросното кабелче за скромната сума от 4 долара с безплатна доставка....20 дни чакане и пристигна.... отварям малкото пакетче( стегнато добре опаковано) и вътре кабелче.... до тук добре обаче 1- включвам към лаптопа- самоинсталира се 2- бързи настройки и пускам мидифайл .....кутийката святка мига, няма ядове 3- закачам и клавира- ГРЕДА.....пак святка и мига обаче не мога да действам нито една програма 4- пускам миди монитор и виждам, че от клавира идват съобщения, но съвсем различни от това което трябва да бъде 5- забърсах пяната по устата и отворих въпросната кутийка в средата на кабела, на която има 3 светодиода.... проследявам входно-изходните вериги и въпреки наличното място на платката, китайчето си е спестило едно оптронче....срещу още 80 стотинки и малко нерви вече имам работещ кабел.... Та те така, това са моите 5 пари за форума. Ако сте си взели такъв кабел и не захапва, не бързайте да го отписвате. Схеми за вързването на оптрон от типа 6N139 във нета има доста, така че не мисля да товаря темата с допълнителни схемички. Весели коледни и новогодишни празници! 1 Цитирай
СУПЕРМЕН Отговорено Декември 25, 2013 Отговорено Декември 25, 2013 аз имам кабел който действа номи трябва подходяща програма за синтезатор ямаха, някой знае ли коя е най добрата , че не мога да се сдобия с добра версия на кюбес а в торентите го предлагат пълен с вируси Цитирай
misterj Отговорено Декември 25, 2013 Отговорено Декември 25, 2013 Cubase я предлагат без вируси тук http://www.thomann.de/gb/search_dir.html?sw=cubase&bn=&gk= 1 Цитирай
7thString Отговорено Декември 25, 2013 Отговорено Декември 25, 2013 За близо 20 години пиратски софтуер досега не ме е налазвал вирус - до преди няколко години дори нямах антивирусна и сега си турих ей тъй, да има. Колко кофти късмет да нацелиш само "лоши" торенти Цитирай
soundcraft Отговорено Декември 26, 2013 Отговорено Декември 26, 2013 ^...и то по Коледа, а? 1 Цитирай
Recommended Posts