Golema Публикувано Декември 19, 2013 Публикувано Декември 19, 2013 Здравейте трябва ми парче елша за китарно тяло с размери 500x380x40мм интересува ме къде мога да намеря такова. Цитирай
metalhammer Отговорено Декември 19, 2013 Отговорено Декември 19, 2013 (Редактирано) Конкретизирай - бг елша или американска ? Редактирано Декември 19, 2013 от metalhammer Цитирай
никони Отговорено Декември 21, 2013 Отговорено Декември 21, 2013 Махагон имам, за елша мога да проверя във вторник. Цитирай
Valeri_pj Отговорено Декември 23, 2013 Отговорено Декември 23, 2013 А махагон от къде може да се закупи в България и на какви цени върви в момента? Цитирай
никони Отговорено Декември 23, 2013 Отговорено Декември 23, 2013 Този въпрос често се задава във форума, но няма как да и има еднозначен отговор.Вариантите са три - първия - вносителите на дървен материал.Те не са много, не внасят големи количества и трябва редовно да се проверява какво има налично. Втория са по големите дърводелски работилници - там си е живо тото, но понякога се намират интересни неща. Третия вариант е да се следят обявите от частни лица - череша, клен, орех и т.н. има, но екзотични дървесини изпадат много рядко.По тази причина аз купувам дървен материал когато го намеря, за да не се чудя откъде да го търся когато ми потрябва.Това което казвам едва ли ще свърши работа на някого във форума, но за съжаление така стоят нещата.Просто потреблението на дървен материал в България / без иглолистния / е малко и респективно предлагането също... 1 Цитирай
Recommended Posts