Jump to content
Българският форум за музиканти

Струнник


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Имам един приятел който имаше подобен проблем, не съм сигурен дали те разбирам напълно поради липсата на снимки но неговия бридж беше наполовина изкъртен нямаше дупка но заедно със самото дърво на китара се беше повдигнал МНОГО нависоко.

Та реши да си направи експеримент, да махне бриджа и да изреже дървото под него след което сложи дърво отдолу, бриджът отгоре и го зави с гайки. Много е циганско но сега китарата е като преди с изключение на вида и с който лесно се свиква.

Редактирано от genatawa
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

6. Като знам бай ти Ганя как си шие гащите на ми се ще да ми лепи китаеца; - Това че си си купил китара боклук никой не ти е виновен а относно бай ти Ганя освен да ти оправи китайския миндил няма какво друго да направи. Ти като не си бай Ганя ти на 13 годинки давай самичък и я направи така както един лютиер с години опит би ти го направил.

7. Като знам бай ти Ганя 'къв мародер е и как ша ма одере...само до ходене по лютиери ми е; - Може и да те одере, може и да не те одере ама ще ти го направи с акъл.

9. Ще ми лепи струнника пет седмици... - Давай сам недей недоволства

 

Чудя се защо ли въобще написах коментара си преди този като освен това че хората се опитват да ти помогнат ти се държиш като циганин от комар ма'ла.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^
Де да го знаеш това момче, ама то мама и тати няма ли си, че те да му помогнат, да му дадат парички? Така и така по коментарите си личи възрастта му и произхода му, аз съм варненец и може би затова лесно го разбирам. :greenball: 

 

Момче, няма цинизъм, ама щом свириш на такава раздрънкана китара, че все късаш струни или имаш някакъв друг проблем, значи действително ще имаш нужда от нещо, което няма да те нервира. Вземи изкарай по-високи оценки в училище, че по-късно да имаш някакви парички и от там. И не си харчи джобните за глупости, ама си ги пести. А ако слушкаш и имаш хубави оценки, може мама и тати да ти дадат добра сума левчета, че да си купиш най-вече по-качествена китара.

 

И ни слушкай тука, щото да не ти се случи случка. Не заплашвам, предупреждавам! Тука голяма част от присъстващите са чичковци на по над 30-35.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Много съжалявам за всичко, което съм казал (написал). Аз съм отличник, (инвалид(75% с чужда помощ)) с баща пенсиониран тираджия със стаж 38 години и пенсия 260 лв., брат в Испания и майка, със заплата 450 лв. Доста се бях стреснал от струнника, но все още си свиря и нищо му няма. Доста дълго време съм имал грешна представа за света (китарите(класическите)). Смятах, че моята китара, понеже е евтина е най-най-най-...скапаната, но се оказа, че не е така. В продължение на отговора към чичкото от предпоследния коментар: аз си спестявам парите и не ги харча за нищо. Налага се с тях да помагам на баща ми през месеца, понеже пенсията му заминава за ток, вода, дърва, въглища, гориво и прочее и прочее борчове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.