Infinity Публикувано Декември 11, 2013 Публикувано Декември 11, 2013 http://www.shure-call-for-legends.eu/entrants/profile/158 Здравейте, приятели!Искам да ви представя акустичния си проект Kristal Bardess, който участва в конкурса Call For Legends с песента "Път".Песента е единственият ми за момента опит да напиша музика на български език, за което съм благодарна на русенския поет и писател Явор Цанев, чиито стихове ме вдъхновиха да напиша музика по едно от неговите произедения.Крис - композитор, вокал и акустична китараЯвор Цанев - текстТеодора Делева - флейтаДимитър Косев - пианоИрена Рангелова - обойИлия Игрибозов - контрабасзвукозаписно студио и мастеринг - Добрин ДобревВашата подкрепа за нас е безценна! Благодарим ви за вниманието и приятно слушане! 6 Цитирай
Infinity Отговорено Декември 26, 2013 Автор Отговорено Декември 26, 2013 Път Вървим назад през душите си нагазили в своята тиня захлупили с длани очите си последните сълзи да скрием Сред стонове влачим краката си и влажният въздух попива във кожата сънено-лепкава която с мъгла ни обвива Смрачава се, всичко се свива захлупва ни и ни обгръща а тялото - нашата къща поляга и тихо заспива (поезия на Явор Цанев) Цитирай
Infinity Отговорено Януари 23, 2014 Автор Отговорено Януари 23, 2014 Искам да благодаря сърдечно на всички, които ни подкрепиха! Kristal Bardess се класира в топ 20 и минава във второ класиране в международния конкурс на Shure "Call For Legends".Песента, с която се клаирахме е "Път". В създаването й учатват:Крис - композитор, вокал и акустична китара, Явор Цанев - текст, Илия Игрибозов - контрабас, Ирена Рангелова - обой, Теодора Делева - флейта и Димитър Косев - пиано(който в момента дирижира Брамс нейде из Виена).Звукозаписът, миксирането и мастеринга (както и приятната творческа атмосфера в студиото) са дело на Добрин Добрев.Дори и да не спечелим този конкурс на нас ни стига и признанието, че сме в челната двайсетица и че имаме вашата подкрепа!Благодарим ви! http://www.shure-call-for-legends.eu/ - това е списъкът с групите, които продължават 1 Цитирай
DREAMMIND Отговорено Януари 23, 2014 Отговорено Януари 23, 2014 Прекрасна новина , стискам палци за първото място. 1 Цитирай
Infinity Отговорено Август 26, 2014 Автор Отговорено Август 26, 2014 Първите три места си поделиха Англия, Германия и Франция, както винаги е било, но аз съм доволна и на това признание. Благодаря! Цитирай
Recommended Posts