Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

в програмата за която говориш тия ефекти липсват

компресор, ехо, ревърб и такива има, но колкото да не е без хич

тия неща се слагат отделно, а и изискват доста по актуален софтуер, под който да работят

за 4 бих ти препоръчал продукти на waves

за 5 - waves tune, melodyne или antares autotune

за 6 - antares throath

само да отбележа че тия ефекти не са за начинаещи и изискват да знаеш какво искаш да направиш и да знаеш как да го направиш

• 3 weeks later...
Отговорено
:blink: НАЙ ПОЛЕЗНИЯ ЕФЕКТ КОЙТО ВЪРШИ РАБОТА В РЕАЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА СРЕДА Е ЛИМИТЕРА/LIMITER/ :blink:

Това пък чудо какво е :think: :exclaim:

ПП: Абе има ли откъде да прочета подробно за тия ефекти, че само с цъкане нищо не се получава :wow:

Отговорено (Редактирано)

^би ли се обосновал като правиш такива изказвания, защото в момента звучиш като 10 годишен...

Колега, и ти не си newbie, затова моля спазвай правилата за цитиране. :ph34r:

Редактирано от MDFk
Отговорено

нека и аз се надъня в темата,за да опитам да подредя нещата:

първо-това,за което говорим не са ефекти с които се работи в реално време,а PLUG-IN-и,които се зачисляват на вече записания глас.Има два вида в зависимост от програмите с които работят-DXI за SOUND FORGE,SONAR,CAKEWALK,AUDIGY,COOL EDIT и т.н. и VST за програмите на STAINBERG-CUBASE и др.Оттам нататък хиляди са фирмите,които правят плъгини.Има сумати фрий такива неща,поровете във форума,Налбантов и други са дали много линкове-теглите,инсталирате и започвате пробите.Няма да е лесно,но е интересно!!! :wall:

Отговорено

Хубаво де, ама няма ли разбирачи в хардуеърните истории. Винаги се коментират само плъгини като се заговори за вокални ефекти. Няма ли някой опит с разни ми ти войс процесорчета и т.н. ефекти, които човек да ползва на сцена и въобще в реално време. Аз чесно казано се кефя повече на тия неща. Иначе за запис ясно - на компа, ама иначе?

Отговорено
Хубаво де, ама няма ли разбирачи в хардуеърните истории. Винаги се коментират само плъгини като се заговори за вокални ефекти. Няма ли някой опит с разни ми ти войс процесорчета и т.н. ефекти, които човек да ползва на сцена и въобще в реално време. Аз чесно казано се кефя повече на тия неща. Иначе за запис ясно - на компа, ама иначе?

ами не скиваш ли,че темата е за софтуерни такива?

а ако те интересуват хардуерните и за тях много мога да ти говоря,но не тук.