bonzo Отговорено Март 30, 2006 Отговорено Март 30, 2006 споко,шти кажъ Гледай да е скоро,защото след един месец вече не искам да го взимам,не задруго,ами от съображения за сигурност(знаеш за постиженията ми),а и ще съм си купил друг Цитирай
Spaz Отговорено Март 31, 2006 Автор Отговорено Март 31, 2006 зех си чинелчето. по стечение на обстоятелствата едно приятелче озвучаваше и снимаше нещо като прес конференция на Sofia Jazz Peak и там беше барабаниста Питър Ърскин. Човека каза, че чинела е убав, подписа му се даже. На първо четене чинела е ного добър! Цитирай
bonzo Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 Браво бе сладур.Ти ли беше със сплеша с подпис от Ник Мейсън.Ако да вече ще стане достойна колекция. Цитирай
bonzo Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 Браво добре си се ориентирал,скоро чинелите ти ще са доста скъпички,нищо че аз небих си дал чинелите някой да ми се подписва на тях и за това ти се кефя още повече. :inlove: Аре със здраве да си ползваш новите чинелки(става дума за тяхното здраве да не се лъскаеш много) Цитирай
Spaz Отговорено Март 31, 2006 Автор Отговорено Март 31, 2006 данке! давам си аз... що да не дам? Кой има друг чинел такъв подписан? Никой Цитирай
bonzo Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 Това е яко ама е някак си против принципите ми и не мога да си занеса специално новият чинел.Виж ако се случи случайно или свирим на една сцена с барабаниста може ,ма иначе нйе. Абе нещо почнах и аз да се навивам.Ама варианта е :1.взимаш си един сплеш стагг за 20лв и отиваш да ти го подпишат Цитирай
Spaz Отговорено Април 1, 2006 Автор Отговорено Април 1, 2006 Аз горе долу така направих за Ник Мейсън. После пробвах сплешчето и се оказа, че свири жестоко! Са го ползвам. Старая се да не докосвам подписа ... Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 Аз така като гледам,Ърскин освен подпис и пръсти ти е оставил ! Баси как го е хванал ! Трябваше да го пляснеш през ръцете Цитирай
Recommended Posts