Yulian23 Публикувано Септември 22, 2006 Публикувано Септември 22, 2006 Веднъж клавира беше включен и угасна тока. От тогава не му работи ритъм секцията. Вероятно е станал някои бъг в софтуера. Как да го преинсталирам. Имам Cd -to, което е с клавира.От него ли трябва да копирам нещо и да го кача на дискета, за да го инсталирам или...? Благодаря предварително за помощта. Цитирай
_Pippo_ Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Да колега един мой приятел има същия проблем с тоя роланд както свирехме в бирарията и огасна тока и стана както казваш ти за целта нее необходимо да инсталираш нов софтуер ами се вкарва код. Отиваш в сервиз и там ти го вкарват Цитирай
misho.d Отговорено Септември 26, 2009 Отговорено Септември 26, 2009 Колега кво да ти кажа за този прословут модел огледай форума пуснал съм отделна тема. Минал съм през всички форми на блокиране от загуба на пичбендер,стилове и тнт, до пълен блокаж на свирката. Ако не е нещо сериозно в опътването на свирката има обяснение за рестартиране, ако ли не на мен ми помогна техника на Бозов(добре че беше в последните дни на гаранцията и) Така че успех. Цитирай
misho.d Отговорено Септември 28, 2009 Отговорено Септември 28, 2009 Опс сорка не съм обърнал внимание в бързината аз говоря за Е50. А ЕМ50 го карах точно 6 месеца, многа слаба свирка е. Цитирай
Recommended Posts