Icarus Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Мадафаказ.. Много жица, много страх.. Цитирай
Delyan Отговорено Септември 23, 2006 Отговорено Септември 23, 2006 Супер кеф, че ви е харесало Голямо мерси и от мен на всички!!! Радвам се, че дръннахме след толкова време пак с don_pepinio :) :inlove: Цитирай
Dead_Macabre Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 Dead_Macabre... ти чу ли се какво каза!?"Нечисти изпълнения"... от Delian и don_pepinio. Я виж да не ти пука хард диска или cd rom-a!? Направо ме изненадваш с пуританските си наклонности!!! Абе стига глупости бе какви пуритански наклоности. Песента си е велика спор няма а това което ми се е сторило нечисто е между 1:19 и 1:20 там има някакъв double hand като че ли и са записани май две китари и от първо слушане ми се е сторило нечисто но то така си звучи май. Не съм искал да засегна никой. Песента е убиец. Аз съм голям фен на тоя стил. Къде мога да намеря оная другата песен която се спрегна в темета Asia. Цитирай
mike_portnoy Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 ЖЕСТОКО! Евала! Само ми кажете барабаните с какво са правени? Цитирай
don_pepinio Отговорено Септември 26, 2006 Автор Отговорено Септември 26, 2006 ЖЕСТОКО! Евала! Само ми кажете барабаните с какво са правени? Писал съм ги на Sonar 4,но след това съм ползвал семпли от барабаните на Teodo6ko(Тедо с който свирехме в "Mystica" преди) Цитирай
Stone Free Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 Брей, брей, сигурно е мн. яко, ама аз няма как да разбера. Някой ше го метне ли в Гмайла, че да има чуваемост и извън Бълария? Цитирай
fragile Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 парчето кърти... направо не мога да позная че барабаните са програмирани... и китарите и баса са яки... Цитирай
Stone Free Отговорено Септември 27, 2006 Отговорено Септември 27, 2006 мнооу лудница. Аз принципно такъв стил не слушам, но няма как да не се признае композицията. Респект! Цитирай
Recommended Posts