imilenov Публикувано Януари 29, 2005 Share Публикувано Януари 29, 2005 1)nickname:imilenov 2)Възраст:16 3)Образование:у4а актиорско майсторство и режисура 4)Вашият инструмент/и:електри4еска китара 5)Предпочитан музикален стил: хеви метал рок БЛУС 6)Вашият вдъхновител: даскала ми по китара САшКО 7)Досегашни (не)реализирани проекти:то май аз реализирани нямам 8)Странични интереси:актиорското майсторство оби4ам алпинизма и 76 градусовите ракии 9)В кратце(или с две думи за вас самите):много съм тъп ама хубав Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Януари 29, 2005 Share Отговорено Януари 29, 2005 Добре дошъл! дано форумчето ти е полезно и приятно, а както виждам от досегашните ти постове, вече е! Успех с :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
imilenov Отговорено Януари 30, 2005 Автор Share Отговорено Януари 30, 2005 мерси дано да нау4а не6то полезно а както ве4е виждам ве4е нау4авам :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Януари 30, 2005 Share Отговорено Януари 30, 2005 9)В кратце(или с две думи за вас самите):много съм тъп ама хубав да не стане какрто се пееше в една песен на един рапър: може да си грозен,но за сметка на това си тъп Това е в кръга на шегатамараба и от мен и добре дошъл да се забавляваме заедно! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pacman Отговорено Февруари 2, 2005 Share Отговорено Февруари 2, 2005 да не стане какрто се пееше в една песен на един рапър: може да си грозен,но за сметка на това си тъп Хех това защо ли ме навежда на спомена за Хиподиу's Chlen... "Може да е много.. но пък ми е.." (Умишлено не цитирам дословно, да са не убиди некой) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowwhite Отговорено Февруари 2, 2005 Share Отговорено Февруари 2, 2005 Любимата ми песен и ти да не я изцитираш докрай?!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pacman Отговорено Февруари 2, 2005 Share Отговорено Февруари 2, 2005 Любимата ми песен и ти да не я изцитираш докрай?!? Ми щом настояваш... шъ цитирам, кво да прайм 10. Член Лека нощ,добър ден, пак съм с моя член. Искам да е малко по, той пък е съвсем. Дърпам го, тегля го, той се връща пак, чудя се, защо му викат други среден крак. Ще настъпи друго време, няма само да ми дреме, а ще се изправя мъжки да разклатя двете дръжки. Местя го, тръскам го, щото ми е лек. Може да е много малък, но пък ми е мек. Аз будувам, той заспива, аз сънувам, той не спи. Аз го клатя като слива, иска да го клатиш ти. Ауууууууу ужъс!!!! :wow: Срам и безобразие и позор!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowwhite Отговорено Февруари 2, 2005 Share Отговорено Февруари 2, 2005 Поздрав към всички с последния куплет!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Февруари 2, 2005 Share Отговорено Февруари 2, 2005 Дзверско парче е тва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Февруари 2, 2005 Share Отговорено Февруари 2, 2005 става за някоя мазна чалга с елементи на денс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pacman Отговорено Февруари 2, 2005 Share Отговорено Февруари 2, 2005 става за някоя мазна чалга с елементи на денс Ааааа недей така! Н'дей са ебавъ с този светъл пример на музикалното изкуВство! с този мил спомен от наш'то невинно детсво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Февруари 2, 2005 Share Отговорено Февруари 2, 2005 Ни ви е срам!!! По времето на бай Тошо нямаше таквизи рабути!!!! А вий плашити мумчету ощи от придставянето му! Тюх!!! :killyou: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pacman Отговорено Февруари 2, 2005 Share Отговорено Февруари 2, 2005 Ее са по времето на бай ти Тошо... аз тогава се интересувах главно от сладоледи, колички мачбокс и др. подобни Да не говорим за суперкултовото лайфстаъл-списание "Дъга" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Февруари 2, 2005 Share Отговорено Февруари 2, 2005 Ее са по времето на бай ти Тошо... аз тогава се интересувах главно от сладоледи, колички мачбокс и др. подобни Да не говорим за суперкултовото лайфстаъл-списание "Дъга" ..., което сега са изродили...ъъъ, исках да кажа възродили и... абе ужасно е! ееех, хубаво беше! имах си малка червена китарка (то и сегашната е червена, де), беше с 4 телени струни... Какви арпежи, какви тапинги имаше....Еееех, Тошо, Тошо.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Март 30, 2005 Share Отговорено Март 30, 2005 Ми добър вечер, реверанси, пудри, лупинги, автостради! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts