vile.odp Публикувано Септември 20, 2006 Публикувано Септември 20, 2006 ODP и ANTI MUSIC RECORDS представят най-зверския продукт на общата им работа досега. Четири ъндърграунд проекта, обединиха сили в този сплит, за да го превърнат в шедьовър на звуковия терор. Продължителността е над 30 минути, а виновните за компилирането на мозъчната атака са: Mytrip /drone noise,ambient/ Sakura Noise /power noise/ Tamago /harsh noise/ SlimeSeeker /harsh noise/ Изтеглете Noisematosis от www.odplabel.tk Цитирай
Свилен Бас Отговорено Септември 20, 2006 Отговорено Септември 20, 2006 Ми хайде, ама в момента не ме пуска да вляза. ... но пак ще опитам Цитирай
Свилен Бас Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 (Редактирано) Успях да го сваля Честито :killyou: Браво :twisted: Харесва ми когато се случват такива неща ! Поздрави и на ODP и ANTI MUSIC RECORDS - нека има повече като тях Редактирано Септември 21, 2006 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
vile.odp Отговорено Септември 21, 2006 Автор Отговорено Септември 21, 2006 Успях да го сваля Честито :killyou: Браво :twisted: Харесва ми когато се случват такива неща ! Поздрави и на ODP и ANTI MUSIC RECORDS - нека има повече като тях Ние ти благодарим за интереса, защото ние пък се радваме като има такива хора като теб отворени за звукови и като цяло за експерименти Цитирай
Recommended Posts