georgy342 Публикувано Ноември 1, 2013 Публикувано Ноември 1, 2013 Когато си купувах китарата ми я дадоха с малък усилвател пак на Корт с него китарата звучи, както трябва, кубчето е толкова малко, че почти няма разлика дали ще свиря с него или без. Вземах маршала но сега пък звукът които излиза е ужасен. Трудно е да се опише как точно звучи китарата. Някои тонове прозвучават по силно от останалите, звукът наподобява все едно китарата минава през дисторж . В общи линии нищо не се получава. Опитах и през двата канала акустичния и другия все едно и също. Нулирах ефектите, същото, продължаваше да си звучи гадно. Кабелът ми е с моно жакове и сега с мисля че може от това да е. Дано не съм се прецакал я с китарата я с усилвателна Цитирай
jorog Отговорено Ноември 2, 2013 Отговорено Ноември 2, 2013 (Редактирано) Пробвай да намалиш някои честоти от еквалайзера на китарата(и за усилване също).Ако има phase switch го използвай.Усилвателя е добър ,вероятно трябва да се пипнат настройките. Редактирано Ноември 2, 2013 от jorog Цитирай
georgy342 Отговорено Ноември 2, 2013 Автор Отговорено Ноември 2, 2013 може ли проблема да идва от адаптера на китарата Цитирай
georgy342 Отговорено Ноември 3, 2013 Автор Отговорено Ноември 3, 2013 Смених кабелите сега имам и със стерео и с моно жакове все тая. Остават две неща да сменя батерията на китарата или има проблем с адаптера Цитирай
jorog Отговорено Ноември 3, 2013 Отговорено Ноември 3, 2013 Ако при малкия амп на Корт няма подобни проблеми вероятно е от усилвателя.Пробвай със нова батерия и ако не се реши проблема потърси специализирана помощ(дай китарата на лютиер да я погледне). Цитирай
Recommended Posts