vakata5 Публикувано Октомври 25, 2013 Публикувано Октомври 25, 2013 Здравейте ,някой ползва ли Epiphone by Gibson Prophecy Les Paul Custom Plus EX,някакви коментари,че съм и хвърлил око Цитирай
doviciozo Отговорено Октомври 25, 2013 Отговорено Октомври 25, 2013 Преди време четох мнения от Американски форум и много се оплакваха от лака,лющел се. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Октомври 25, 2013 Отговорено Октомври 25, 2013 (Редактирано) Двама човека сме, за които се сещам с такава китара. Питай каквото те интересува. За лакът съм леко изненадан, няма разлика особена, с която и да е друга китара. Още повече, че некът е със стенен финиш и няма какво да му се изтърка толкова Има няколко основни разлики с Gibson/Epiphone стандартните китари: 1. EMG 81/85 активни адаптери, които вадят доста добър тон в комбинация с махагоновото тяло. 2. Нека ти е доста тънък и бърз в комбинация със сатенения финиш. 3. 24 прага. Като цяло си е Les Paul за метъл. Не очаквай чудеса, все пак е китара в среден ценови клас, но за парите си е доста добра. Ако това ти е първа китара ще ти е пефектна. Добре е, че си върви и с твърд кейс Епифон и страп локове. Редактирано Октомври 25, 2013 от varbanov85 Цитирай
vakata5 Отговорено Октомври 29, 2013 Автор Отговорено Октомври 29, 2013 мерси за коментарите,май ще я взема Цитирай
G.Varbanov Отговорено Октомври 29, 2013 Отговорено Октомври 29, 2013 Забравих да спомена, че фретборд радиуса е 14' за разлика от стандартния за Les Paul 12'. Това означава, че фретборда ти е по-плосък. Лично на мен ми е по-удобен за lead, от колкото другата ми китара с 12'. Цитирай
Recommended Posts