enuffZnuff Публикувано Септември 17, 2006 Публикувано Септември 17, 2006 (Редактирано) http://www.youtube.com/watch?v=fE_PFpWPQ5Y Редактирано Септември 17, 2006 от enuffZnuff Цитирай
tactonfan!!! Отговорено Септември 17, 2006 Отговорено Септември 17, 2006 Аве тиа деца нямат ли си детство, бе, мама му стара! дайте им топка ритат, за к'во им давате барабани, дайте им топки!!! Цитирай
flipsy Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Браво ! Напрово са велики ! Като пораснат ще станат супер луди Искам едно такова барабанистче за група ( както първото) Цитирай
zazo Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Тия хлапета мен лично ме радват доста повече от онези упражняващи само техника и свирещи от сложни по-сложни фигури. Цитирай
vlex Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Aу първото хлапе разбива Особено като и видях на ква марка барабани свири и разбрах че сме сродни души с него Цитирай
Sebastian Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Не го оставили да си играе там с приятели, дали му един сет и айде да ставаме феймъс с ненормално лапе- барабанистче Цитирай
NoSoul Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Мани мани... наскоро попаднах и на . Честно казано - не знаех как се казва, но пича не си поплюва и 5 години по късно Цитирай
mike_portnoy Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Първото хлапе ме радва. А тоя 5 години по-късно дето свири, нещо не ми звучи добре....постоянно бърза и не са му изчистени нещата....но това си е мое мнение.... Цитирай
Atrumnoctis Отговорено Септември 18, 2006 Отговорено Септември 18, 2006 Лелееее, палките на първото лапе са по-големи от него, ма знае от малък как да ги ползва Цитирай
Recommended Posts