Dragon's Bride Отговорено Ноември 26, 2006 Отговорено Ноември 26, 2006 да кажем че не си говорим наизуст поне някои от нас понеже аз също нямам навика да го правя работата е там, че всички говорим с недомлъвки факт е обаче, че музиката, която до сега се пускаше там е разнообразна по стил... и ако ни касае само метъла е едно, но ако все пак говорим за това какво ще се пуска и какво не - до сега не срещнах нещо конкретно - всички говорим за това колко комерса ще повали Шипката и как всичко е умряло.... така че просто питам откъде сте сигурни, че ще се пуска само не-метъл и само комерс?? не се заяждам :stop: Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 26, 2006 Отговорено Ноември 26, 2006 :read: ми щото сме работили там примерно и сме наясно с разни неща. метъл, хардкор и подобни няма да се пускат поне докато собственика не реши другояче, за други стилове не се знае, но като се има в пред вид факта че няма апаратура едва ли ще се правят концерти от въздуха клуб о!Шипка не съществува вече като сцена за авторска музика и толкова, да погребем падналите с почести и да гледаме напред, тая тема е изчерпана, каквото имаше да се казва е казано, да оставим починалите да почиват в мир викам аз :read: Цитирай
sa6tiat Отговорено Ноември 26, 2006 Отговорено Ноември 26, 2006 Криндо тоя с плитката ли беше? Ами днес видях един такъв пред заведението на Раковска "Алкохол". Промотираше неква "ХЕВИ найт" или нещо подобно... И в Шипка въобще кво има? Пиано -бар? Ами какъвто животът на даден стил, такива и сцените. Нисък интерес, няма кво да тръшкаме, ако беше зарибително, финансово примамливо, щяха да се намерят собственици, дето да се кинат да канят разни гтрайндкораджии и прочие. Да живее дружбата между АББА и Леми Килмистър, нужна като слънцето и въздуха за ... и т.н. Цитирай
Recommended Posts